FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CHIAJNA, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua dă din nou peste Apostol Muzac » Nepotul încurcă-lume:)

Articol de - Publicat duminica, 06 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 05 noiembrie 2011 22:18

Steaua joacă iar contra lui Apostol Muzac, mijlocaşul care e rudă cu Teia Sponte, dar i-a bătut deja o dată pe roş-albaştri


Steliştii trebuie să se teamă azi de un fotbalist pe care l-au crescut şi care le poartă ghinion. Apostol Muzac e nepotul lui Teia Sponte, vicepreşedintele Consiliului de Administraţie al roş-albaştrilor şi bun prieten cu patronul Becali. Mijlocaş defensiv, Muzac a jucat la juniorii Stelei, apoi la "satelit" şi a participat la stagii de pregătire cu prima echipă a "militarilor". Deci e stelist.

Dar la singura apariţie împotriva Stelei a bătut-o cu 1-0, unul dintre cele mai surprinzătoare eşecuri din istoria clubului. În toamna lui 2010, "Toli" tocmai fusese împrumutat la Urziceni, de unde Gigi luase aproape jumătate din lotul fostei campioane. La cîteva zile distanţă de încheierea tranzacţiei s-a disputat meciul direct, pe care Unirea l-a cîştigat cu 1-0. Muzac a făcut, probabil, cel mai bun joc al lui în Liga 1. În vara asta a revenit printre stelişti şi a participat la pregătirea pe care Levy a făcut-o în Austria, dar a fost cedat din nou, de data asta la Chiajna, sub formă de coproprietate.

30 de meciuri are Muzac (24 de ani) în Liga 1, fără să fi marcat vreun gol
Apostol Muzac, mijlocaş Concordia

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
cristi_steaua2010
cristi_steaua2010  •  06 Noiembrie 2011, 15:40

Felicitari,mult succes in continuare , daca gigi nu a stiut sa pastreze jucatori , sa ajunga la alte echipe si sa faca performante

raulfcs
raulfcs  •  06 Noiembrie 2011, 13:25

dar cum nu a dat gol,daca a dat gol contra STELEI???nu inteleg articolul,explica-l mai bene RR ca nu esti pustan

Vezi toate comentariile (2)
Comentează