FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua dă lovitura pe piaţa transferurilor » Karamienii semnează azi!

Artiom Karamian, Arman Karamian, Poli Timisoara
Artiom Karamian, Arman Karamian, Poli Timisoara

Articol de , , - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Becali susţine că i-a convins pe gemeni în vîrstă de 30 de ani să vină în Ghencea

Artiom şi Arman Karamian sînt de ieri liberi şi gata să semneze cu Steaua. "Consideraţi-i deja transferaţi, fiindcă îi iau sigur pe amîndoi. A vorbit şi Stoichiţă cu ei şi i-au spus că vor să vină", a anunţat Gigi Becali aseară. Armenii au încheiat oficial conturile cu Timişoara, după ce au semnat rezilierea contractelor pe care le aveau în Banat.

Arthur, fratele şi agentul lor, crede că actele cu Steaua ar putea fi semnate chiar azi, cînd va avea loc o întîlnire între Karamieni şi conducerea din Ghencea: " "Şi eu, şi Artiom am zis clar că Steaua e favorita noastră la negocieri, dar ştiţi bine de ce: fiindcă acolo e Stoichiţă, prietenul nostru. Însă asta nu e suficient! Ca să semnăm, e nevoie de o propunere foarte bună! Cred că vineri vom afla exact ce ne oferă cei din Ghencea, fiindcă am stabilit o întîlnire cu ei".

Argăseală confirmă afirmaţia lui Gigi Becali: "Sîntem foarte aproape să-i convingem pe Artiom şi pe Arman. Ei au dreptate atunci cînd spun că Stoichiţă nu e suficient ca să aleagă Steaua, însă cu siguranţă vor primi şi un argument de natură financiară".

"Cel mai tîrziu sîmbătă se va şti unde vor juca din retur Artiom şi Arman Karamian. În afara Stelei, mai avem şi alte oferte bune din Liga I!"
Arthur Karamian, agentul gemenilor

350.000 de euro pe an a fost salariul lui Artiom Karamian la Timişoara. Arman primea 100.000 de euro pe sezon

3 posturi joacă Arman Karamian: mijlocaş dreapta şi stînga plus atacant. Artiom e fundaş sau mijlocaş stînga

250.000 de euro e cel mai mare contract de la Steaua, al lui Kapetanos. Ca să-şi păstreze salariul, grecul a acceptat să poată fi dat afară la fiecare şase luni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (46)
gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  29 Ianuarie 2010, 21:02
Postat de steaua1986forever pe 29 Ianuarie 2010, 11:58

Asta nu e lovitura. E autogol. "Superechipa" ne facem cu expiratii altora. Si cu jucatori batrani, pardon "experimentati", care de asa experimentati nu mai joaca nimic de cel putin 1 an.

Ba, eu te vad tot timpul contra...ceea ce nu e o problema, dar te vad contra Stelei si cand castiga, si cand pierde.. si cand nu transfera, si cand transfera.. Te doare ca Steaua e pe locul 1 , recunoaste :))

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  29 Ianuarie 2010, 21:01
Postat de gherghiceanuionel pe 29 Ianuarie 2010, 15:39

Am aceeasi parere. In primul rand....Steaua nu are nevoie de mijlocasi. Stelei ii mai trebuie un fundas central, un atacant....si ce-i mai important, un antrenor capabil , care sa stie sa lucreze cu jucatorii tineri, asa cum a facut-o Bergodi.

Probabil de aceea Bergodi ne-a dus pe locul 6, ca se pricepea :))

 •  29 Ianuarie 2010, 20:42

Echipa se intinereste, dupa modelul Arsenal!

Vezi toate comentariile (46)
Comentează