FOTBAL  »  Superliga  »  VOINŢA SIBIU

Steaua debutează în noul sezon împotriva unei echipe cu jucători adunaţi de la Brăneşti şi Pandurii

Sibiul a terminat pe locul 4 în serie a II-a, dar a reuşit să promoveze după barajul cu Năvodari
Sibiul a terminat pe locul 4 în serie a II-a, dar a reuşit să promoveze după barajul cu Năvodari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2011 16:07

Voinţa Sibiu, adversarul Stelei din prima etapă a Ligii 1, are mari probleme înaintea startului Ligii 1. Echipa promovată în premieră în primul eşalon, după ce a cîştigat barajul cu Săgeata Năvodari, se confruntă cu mari probleme de lot.

Preşedintele echipei, Ioan Hămbăşan, a vorbit la Radio.GSP.ro despre problemele cu care se confruntă echipa sa şi a dezvăluit care sînt jucătorii transferaţi de echipa sa în scurtul timp pe carel-a avut la dispoziţie. Astfel, sibienii au reuşit să aducă nu mai puţin de 7 jucători şi negociază pentru alţi 3

Cei mai mulţi vin de la Victoria Brăneşti, echipă retrogradată din Liga 1 la finalul acestui sezon. Aceştia sînt portarul Dănălache, fundaşul Sergiu Bar şi mijlocaşul Ionuţ Coman. De asemenea, Voinţa l-a luat pe Antohi de la Pandurii şi negociează cu oficialii gorjeni pentru împrumuturile lui Florin Popa şi Alexandru Vlad. La Sibiu vor mai juca şi portarul Miron (Astra Ploieşti), Tînc (UTA), Dîlbea (Unirea Alba Iulia) dar şi Doru Dudiţă (Gaz Metan Mediaş).

În ciuda numeroaselor transferuri, sibienii spun că echipa nu se ridică la nivelul Ligii 1 şi se tem să nu revină în eşalonul secund din sezonul viitor.

"Cu lotul de acum nu prea avem şanse să ne menţinem, dar am încredere în grup. Bugetul de 2.4 milioane de euro nu ne permite să sperăm la mai mult. Aici mai adăugăm cei 800.000 de euro de la drepturile tv. E foarte greu, mi-e frică şi mie cînd mă gîndesc la ce ne aşteaptă", a spus Ioan Hămbăşan la Radio.GSP.ro

Voinţa Sibiu va debuta în Liga 1 împotriva celei mai titrate echipe din Liga 1, Steaua. Meciul se va disputa la Sibiu, pe 22 iulie.

ASCULTĂ ONLINE RADIO.GSP.RO!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
flafy
flafy  •  13 Iulie 2011, 19:58

norocul Vointei va fi ca steaua nu joaca nimic ca de la o echipa serioasa isi iau bataie....dar pe steaua o bate oricine...Hai Vointa!!!

massimomaccarone
massimomaccarone  •  13 Iulie 2011, 19:44

În mod normal, Voinţa ar trebui să-i bată pe Steaua, da' la noi în România ce-i normal?!?

massimomaccarone
massimomaccarone  •  13 Iulie 2011, 19:44
Postat de zanul_fm pe 13 Iulie 2011, 14:50

steaua fiind o echipa cu jucatori adunati de la celelalte retrogradate....urziceni,craiova...

Probabil că s-a aranjat deja : Voinţa conduce cu 1-0 la pauză, dar pierde pe final cu 2-1. Că deh! Nişte bani în plus nu strică! Şi "U" Cluj a făcut la fel anul trecut. Numa' să aveţi voinţă, şi să-i bateţi pe câţiva din cei de jos : Pandurii, Sportul, Chiajna, Mioveni, Petrolul, Astra, măcar să faceţi baremul, să nu picaţi în B cu penalizări!

Vezi toate comentariile (13)
Comentează