FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Steaua e coşmarul Moţului » Sabău are un palmares negativ în faţa roş-albaştrilor

Sabău speră să-şi repare palmaresul în faţa Stelei.
Sabău speră să-şi repare palmaresul în faţa Stelei.

Articol de - Publicat vineri, 21 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 20 septembrie 2012 20:01

Sabău nu stă bine în confruntările cu steliştii: ca antrenor are cele mai multe înfrîngeri chiar împotriva roş-albaştrilor.

"Un egal mă mulţumeşte, jucăm împotriva Stelei, la ea acasă, şi putem rămîne în cursa pentru cîştigarea titlului". Aceasta a fost declaraţia antrenorului rapidist la conferinţa de presă de ieri. Sabău nu se teme doar de forţa ofensivă arătată de trupa lui Reghecampf în acest campionat, ci îşi aduce aminte şi de întîlnirile împotriva Stelei din cariera sa de antrenor.

Dintre toate echipele Ligii 1, Moţu' a disputat cele mai multe partide contra Stelei şi a CFR-ului. Dacă împotriva campioanei palmaresul este mai echilibrat, nu acelaşi lucru se poate spune despre disputele cu roş-albaştrii. Ca antrenor al Gloriei Bistriţa, al Timişoarei şi al lui Tg. Mureş, tehnicianul de 44 de ani a înregistrat doar 4 succese, pierzînd de nu mai puţin de 8 ori, cele mai multe înfrîngeri împotriva unei formaţii din Liga 1. Un palmares asemănător mai are şi cu Dinamo şi Vaslui, cu cele două înregistrînd tot cîte 8 eşecuri.

Palmares negativ şi cu Reghe
Nu doar cu Steaua este condus categoric! Sabău stă rău şi la "directele" cu tehnicianul Stelei. S-a întîlnit de două ori cu Laurenţiu Reghecampf şi de fiecare dată a pierdut. Prima dată în 2011, cînd actualul antrenor al Stelei o pregătea pe Universitatea Craiova, iar Sabău pe Tg. Mureş, a pierdut cu 2-1. Asta a fost chiar singura victorie a lui Reghe ca antrenor al oltenilor în acel mandat! Al doilea eşec a fost în sezonul trecut, Chiajna învingînd categoric pe Tg. Mureş (4-1).

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jalemare
jalemare  •  21 Septembrie 2012, 10:46

recupereaza incepand de luni...

supereduardo10
supereduardo10  •  21 Septembrie 2012, 09:18

pai daca are 4 victorii si 8 infrangerri cu echipe care se bateau la retrogradare exceptand timisora eu zic ca e un palmares foarte bun..ar trebui in mod normal cu Rapid sa castige..din pacate noi avem nevoie de victorii cum sa spui cas e bun siun egal....offf sabau cat de curajos erai ca jucator atat de fricos esti ca antrenor sa dea dr sa nu ataci su oile alea ametite

Vezi toate comentariile (2)
Comentează