FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua e preferata elevilor bucureşteni

Articol de GSP - Publicat marti, 15 aprilie 2008 00:00

Un sondaj comandat de FRF, FIFPro şi AFAN arată că 57 la sută din şcolarii din Capitală şi din Ilfov sînt stelişti.

Steaua este cea mai iubită echipă. Aşa spune un sondaj recent, făcut pe un grup-ţintă de 200 de elevi cu vîrste cuprinse între 12 şi 19 ani, din Bucureşti şi din judeţul Ilfov. Procentul adunat de roş-albaştri este mai mult decît dublu faţă de cel al lui Dinamo şi de 4 ori mai mare în comparaţie cu al Rapidului.

Studiul a fost făcut în 20 de şcoli şi licee, la iniţiativa FRF, FIFPro şi AFAN, care susţin campania “Uniţi contra rasismului”.

Banel, aproape de Mutu
Sondajul comandat de FRF a urmărit şi popularitatea de care se bucură fotbaliştii printre elevii din Bucureşti şi Ilfov. Mutu şi Bănel Ni­co­liţă sînt lideri. Majoritatea per­soa­nelor care l-au ales pe Mutu sînt de sex feminin, în timp ce Nicoliţă a fost preferatul băieţilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (41)
 •  15 Aprilie 2008, 13:29

Se vede ce ratati au intrebat... daca au raspuns ca jucatorul preferat e nicolita ..dupa mutu :)) doamne...numai ratati spurcati prosti

 •  15 Aprilie 2008, 12:48

acum vedem noua categorie de suporteri ai stelei:romii,interlopii sau patura cea mai joasa a societatii care asculta manele si slavec pe berbecali si noua epoca de aur!!!!!nu am vazut in viata mea atitia romi pe un stadion ca pe ghencea sau interlopi adunati de zmarandescu sau sefii de galerie ai stelei care isi vor bate tot suporterii stelisti!!!!!daca astia sint 57 la suta din populatia tarii eu emigrez in namibia deoarece tara asta toti au invatat sa stea capra la cioban sau la banii lui!!!!!

 •  15 Aprilie 2008, 12:44

din pacate se continua aceeasi politica inceputa de ceausescu cu prostirea maselor populare prin mass media si indoctrinarea lor perpetua!!!la inceputul epocii de aur slaveau steaua ca deh au cistigat CCE dupa ce au jefuit o tara intreaga de jucatori si prostimea din tara a muscat momeala cu steaua si populismul.la deplasarile mele prin tara dupa echipa mea toti taranii tineau cu steaua dupa 1986 si daca ii intrebai ce jucator cunosc raspunsul era clar: CAMATARU.populismul continua sponsorizat!!

Vezi toate comentariile (41)
Comentează