FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua fără vîrfuri » Trupa lui Laurenţiu Reghecampf va rămîne fără doi atacanţi importanţi din vară

Articol de - Publicat vineri, 21 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 martie 2014 21:51

Pe lîngă Piovaccari, al cărui împrumut de la Sampdoria expiră în vară, steliştii au decis să se despartă şi de Kapetanos.

În 2014, Reghecampf a mizat în general pe o formulă de joc fără vîrf împins, preferîndu-l pe Alex Chipciu pe cel mai avansat post. Asta în condiţiile în care i-a avut la dispoziţie pe Federico Piovaccari şi Pantelis Kapetanos. Lucrurile ar putea sta la fel şi din vară, mai ales că cei doi nu se vor mai afla în lot.

Împrumutul italianului de 29 de ani expiră, iar roş-albaştrii nu-şi permit să-l transfere definitiv din cauza salariului de 700.000 de euro. De asemenea, nici Kapetanos nu va mai continua în Ghencea.

Grecului îi expiră angajamentul la finalul acestui sezon, iar steliştii, deşi îi pot prelungi contractul automat pe încă un an, au decis să se despartă de vîrful de 30 de ani. Motivul? Evoluţiile lui Kape au dezamăgit, acesta reuşind să marcheze în turul sezonului doar de trei ori, o "dublă" cu Săgeata şi sub Tîmpa, cu FC Braşov.

În 2014, acesta nu a bifat nici măcar un minut! Nici Federico nu prea a jucat, chiar dacă e în continuare golgeterul la zi al roş-albaştrilor.

Alţi patru îşi fac bagajele şi ei
Pe lîngă cei doi, Reghecampf se gîndeşte să se mai despartă în vară de alţi patru jucători care n-au reuşit să confirme. Daniel Georgievski se află şi el la final de angajament şi e greu de crezut că va mai rămîne, mai ales că susţinătorul lui, managerul Mihai Stoica, se află după gratii.

În plus, din Ghencea ar mai putea pleca la vară Neagu, Rîpă şi Răduţ. Aceştia au prins rareori echipa şi nu se numără deloc printre favoriţii lui Reghecampf.

15 meciuri în toate competiţiile a bifat Kapetanos pentru roş-albaştri în acest sezon: 8 în Liga 1, 2 în Cupa României şi 5 în Champions League

20.000 de euro e salariul lunar al lui Kapetanos la Steaua, unul dintre cele mai mari din lot

"În vară sîntem nevoiţi să mai aducem jucători, asta e clar. Ne vom despărţi de Piovaccari şi de Kapetanos, poate şi de alţii. Vom face o analiză, vom discuta cu patronul, îi vom propune nişte fotbalişti şi vom vedea ce putem lua" (Laurenţiu Reghecampf, antrenor Steaua)

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

Mai sînt 3.000 de bilete
Manşa tur din semifinalele Cupei României, care va avea loc joi, 27 martie, de la ora 20:30, pe Arena Naţională, între Steaua şi Dinamo este aşteptată cu nerăbdare de către stelişti. Aceştia au achiziţionat pînă aseară 39.000 de tichete pentru derby, 2.000 dintre acestea fiind destinate abonaţilor. Ieri seară, pe site-ul biletesteaua.ro mai erau disponibile doar 3.000 de tichete, la peluză, inelul 3, unde un loc costă 10 lei, şi la tribuna I şi a II-a, la 20 de lei. Dinamoviştii au primit 7.000 de tichete din partea oficialilor stelişti.

Sfat de la Il Luce
Mircea Lucescu i-a dat un sfat lui Laurenţiu Reghecampf în ceea ce priveşte conflictul cu Victor Piţurcă: "Să fie bărbaţi, să-şi dea o întîlnire într-o seară la un restaurant, să mănînce împreună şi să pună lucrurile la punct. Pe amîndoi i-aş sfătui să facă asta. Nu face nimănui bine starea asta de adversitate. Sînt două personalităţi importante din rîndul antrenorilor români, oameni care au succes, toată lumea se uită la ei".

Program special
Reghe a explicat la DolceSport cum va proceda cu Robert Vîlceanu, puştiul de 17 ani care a marcat un gol superb la debut, în meciul cu Gaz Metan: "E un jucător bun, care are un potenţial foarte mare, trebuie să ne asigurăm că are cele mai bune condiţii. Eu am spus din vară, de cînd l-am adus la echipa mare, că el trebuie să crească şi să devină mult mai bun. Dar încă este un copil, nu este nici foarte dezvoltat, să avem răbdare cu el. Trebuie să-i îmbunătăţim calităţile fizice acolo unde este cazul şi sînt sigur că va ajunge un jucător foarte important".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  21 Martie 2014, 21:45

o sa explodeze cota lui valceanu!abia astept sa il vad titular in champions league.

tbone
tbone  •  21 Martie 2014, 19:57
Postat de rrt1947 pe 21 Martie 2014, 17:51

vladute tata, asta e normalitate. antrenorul trebuie sa joace fix fotbalistii care se integreaza in angrenajul gandit de el...prea mult v-a prostit gigi, ce te astepti sa joace cine vrea el? nu suntem casa de binefacere fratioare, daca nu se ramarca cu nimic deosebit, altii...pai ce-mi trebuie mie sanse pentru neagu?? joaca sanmartean si pintili, vine si filip. pai?

prodanca are vreo 3-4 fotbalisti la Steaua atat, Popa-Szukala-Nita si Sanmartean parca, ce legatura are Steaua cu afacerile Prodancai? sunteti toti critici dar nu vedeti ca Steaua e neinvinsa de 1 an in campionat :)) inseamna ca stie sa faca echipa Reghe totusi

rrt1947
rrt1947  •  21 Martie 2014, 17:51
Postat de vladutz13 pe 21 Martie 2014, 13:01

Neagu si Rapa nu au primit NICIO SANSA!!! Au fost adusi de Gigi Becali peste capul lui Reghecampf, i-a bagat in cate un meci atunci, de ochii patronului si acum gata. Reghecampf se crede buricul pamantului, face ce vrea el acolo, nu e nimeni sa-l controleze si Sponte si Argaseala nu se baga ca are rezultate. Trebuie pus un presedinte cu mana forte la clubul asta, ca sa nu se mai faca toate afacerile Prodancai.

vladute tata, asta e normalitate. antrenorul trebuie sa joace fix fotbalistii care se integreaza in angrenajul gandit de el...prea mult v-a prostit gigi, ce te astepti sa joace cine vrea el? nu suntem casa de binefacere fratioare, daca nu se ramarca cu nimic deosebit, altii...pai ce-mi trebuie mie sanse pentru neagu?? joaca sanmartean si pintili, vine si filip. pai?

Vezi toate comentariile (27)
Comentează