FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua îi dă lovitura Astrei » Giurgiuvenii acceptă oferta rivalei pentru doi jucători

Boldrin, în stânga, alături de Teixeira şi Şumudică // FOTO: Cristi Preda
Boldrin, în stânga, alături de Teixeira şi Şumudică // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat marti, 09 august 2016 13:07

Steaua insistă pentru aducerea lui William de Amorim şi Fernando Boldrin, iar oficialii Astrei sunt dispuşi să accepte oferta făcută de Becali.

Dani Coman, preşedintele Astrei, a recunoscut că cele două formaţii poartă negocieri şi a spus că giurgiuvenii speră să îi vândă pe cei doi.

"Singurele discuții în acest moment sunt despre De Amorim și despre Boldrin. Noi am înaintat o sumă, iar conducerea Stelei a oferit o altă sumă. Sper să ajungem la un numitor comun. Nu poți ține pe loc jucătorii care au oferte bune", a spus Dani Coman la DigiSport.

"Am mai discutat cu Astra, am oferit 900.000 euro pentru Boldrin şi Alibec. Ei vor însă 1,1 milioane de euro. Eu mai mult nu cresc pentru că nu am siguranţa că pot să îi vând pe sume mari" Gigi Becali, ieri, la DigiSport

 

  •  Ricky Boldrin este un mijlocaș central de 27 de ani, cotat la 1,5 milioane de euro, care în sezonul trecut a jucat 42 de meciuri și a marcat de 7 ori
  • William de Amorim, 24 de ani, a mai fost dorit de Steaua și în iarnă. Cotat la 1,8 milioane de euro, mijlocașul stânga este om de bază la Astra, jucând 39 de meciuri în sezonul trecut

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
carnag3
carnag3  •  09 August 2016, 17:18
Postat de sooos1ck pe 09 August 2016, 15:16

Steaua ii vrea pe Boldrin si Alibec, iar Astra vrea sa-i dea pe Boldrin si Amorim...pana la urma cine se duce la Steaua?

toti trei ;-)

sooos1ck
sooos1ck  •  09 August 2016, 15:17
Postat de cracker pe 09 August 2016, 14:31

Deci pana la urma cu nimeni, ca ma-sa are cratima ***! Avea dreptate omu', dar de! *** au vrut sa ne semnalizeze prezenta lor!

Daca are 2 clase, nu a ajuns la cratime.....apropo, misto avatarul tau xD

sooos1ck
sooos1ck  •  09 August 2016, 15:16

Steaua ii vrea pe Boldrin si Alibec, iar Astra vrea sa-i dea pe Boldrin si Amorim...pana la urma cine se duce la Steaua?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează