FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua îl poate pierde pe Aganovici » Ofertă din Liga 1 pentru croat: "L-am vrut și în urmă cu doi ani"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 27 decembrie 2016 22:30

Adnan Aganovici este unul dintre jucătorii puși pe lista neagră a lui Gigi Becali, după cum a afirmat chiar patronul Stelei, în urmă cu câteva zile (detalii AICI), dar mijlocașul de 29 de ani se află în atenția unei alte echipe din Liga 1.

Președintele lui FC Botoșani, Valeriu Iftime, a dezvăluit că este interesat de transferul lui Aganovici, pe care moldovenii l-au mai avut în vizor și în urmă cu doi ani, când croatul a ajuns de la FC Brașov la Viitorul.

"De la noi este foarte aproape de plecare Fulop. Pentru Pişti sîntem în discuţii cu o echipă din străinătate şi mai mult ca sigur o să îi dăm drumul în această iarnă. Încă nu mă mulţumeşte suma care ni s-a oferit pentru el, dar cred că până la urmă vom ajunge la un acord.

Dacă nu îl dau acum pe Fulop, atunci risc să îl pierd gratis în vară, deoarece el se află în ultimele şase luni de contract.

În locul lui aş vrea să îl aduc pe Aganovici de la Steaua. Am văzut că Gigi Becali l-a pus pe lista de transferuri. O să îl rog pe Cornel Sfaiţer să se ocupe şi să vadă dacă putem să îl aducem. Noi l-am vrut şi acum doi ani pe Aganovici, dar ni l-a suflat Gică Hagi la Viitorul pe ultima sută de metri", a spus Valeriu Iftime conform Fanatik.

Aganovici a ajuns la Steaua vara aceasta de la AEL Limassol, liber de contract, și a jucat doar 380 de minute în Liga 1, timp în care nu a marcat niciun gol.

600.000 €este cota lui Aganovici pe transfermarkt.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
ortega
ortega  •  28 Decembrie 2016, 10:37
Postat de arsenie_b pe 27 Decembrie 2016, 23:10

Luati-l, e la promotie. Poate va da gigi chiar si bani sa ne scapati de el

Aganovici e bun ... Prodancul e prost .... O să vezi ... Scapă de *** și ajunge fotbalist ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gazistu
gazistu  •  28 Decembrie 2016, 02:41

gainar si Eftimie asta, vrea echipa buna cu rebuturi de la altii, asta oo fost la Bv, apoi la Viitorul, Steaua si acum il vor la BT...vai vai....un fel de Negoita 2....vrea performanta cu bani putini..nu se poate!!!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  28 Decembrie 2016, 00:00

Andone, poate ai aflat si tu ca Fulop e de vanzare pe bani putini ??

Vezi toate comentariile (4)
Comentează