FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua îl poate pierde pe Budescu! O nouă echipă din străinătate îl vrea și îi promite un salariu mai mare decât ce-i dă Becali

Articol de GSP - Publicat joi, 29 decembrie 2016 12:19

Deși Steaua părea favorită să îl transfere pe Budescu, în fața Astrei, mutarea la echipa roș-albastră ar putea cădea.

De serviciile mijlocașului de 27 de ani se interesează Karabukspor, formație de pe locul 11 din Turcia.

Oficialii grupării turce, unde mai evoluează Alexe, Găman, Cristi Tănase și Latovlevici, s-au interesat de situația jucătorului de la Dailan Yifang și sunt dispuși să îi ofere un salariu mai mare decât Steaua pentru ca românul să vină în Turcia.

"Este adevărat că turcii m-au întrebat de Costică. Au referinţe foarte bune despre el. Pentru că sunt mulţumiţi de Lato, Găman, Alexe şi Tănase mai vor să transfere români", a declarat la Digi Dragoș Sârbu, cel care se ocupă de situația jucătorului.

1.000.000 €este cota lui Budescu, potrivit transfermarkt.de

Potrivit informațiilor GSP.RO, Becali îi oferă lui Budescu salariu de 200.000 de euro la semnătură și un salariu de 15.000 de euro lunar. Și Astra este interesată de a-l aduce pe Budescu, dar are șanse mici de a-l convinge, oferindu-i un salariu mult mai mic.

Mijlocașul de 27 de ani a început deja negocierile cu chinezii, care ar fi dispuși să renunțe la înțelegerea cu românul. Budescu ar urma să primească doar 1 milion de euro, din cele două pe care le mai are de primit, ca salariu, și să termine acum contractul.

Citește și:

Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
Nationala
Ce s-a întâmplat în Ghencea, imediat după fluierul final din România - Bulgaria
Planurile turcilor la Petrolul » Transferuri de la granzii Turciei și un „lup galben” de neprețuit
Superliga
Planurile turcilor la Petrolul » Transferuri de la granzii Turciei și un „lup galben” de neprețuit
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”
Media
Mutare pe piața media » Basarab Panduru a schimbat televiziunea: „Primul transfer al verii”

După 5 ani în Canada, Leonard Doroftei anunță întoarcerea definitivă în țară: „În România a fost doar vina mea, nu am știut exact ce vreau”

„Am fost amenințată cu bătaia, ABUZATĂ și DOPATĂ fără să știu!” » O medaliată la Mondiale face acuzații ȘOCANTE pentru GSP: „Am fost idioată, sunt cel mai curat sportiv din România”


Comentarii (20)
timm
timm  •  29 Decembrie 2016, 17:54

Pacat ca la pierdut FCSB pe Budescu golghetarul echipei in ultimii 3 ani. O sa i se simta lipsa dupa ce toata tactica FCSBului depindea de Budescu in ultimii 3 ani. Trebuie trasi la raspundere Argaseala si MiMi ca au permis ca Budescu sa fie pierdut GRATIS. Este foarte trist. Hei. Hei.

timm
timm  •  29 Decembrie 2016, 17:16
Postat de zidane92 pe 29 Decembrie 2016, 13:36

V-a scos gigi la traseu? Fara stema, cu datorii la becali, fara palmares, fara stadion si fara brandul steaua acest cioban fara scrupule ramanand fara ce l-a imbogatit va pleca la viitorul si se duce in champions league, fcsb nu mai are viitor, asa ca pregatiti-va cu discursurile cu viitoristi de mici sau csastelisti de mici :))))))))))))))))))))

Nu are sanse sa mearga la Hagi.

francescoli1974
francescoli1974  •  29 Decembrie 2016, 15:51

Ma faci să râd cu lacrimi:Real transferă mult,prost si fără rost?????De aceea domină fotbalul european de cativa ani incoace?!?!Ce transferuri au făcut in afară de cedarea lui Jesse,care oricum nu era titular si cum poți să -i compari cu traznaile lui Gigi care aduce numai mijlocasi centrali si fundasi?

Vezi toate comentariile (20)
Comentează