FOTBAL  »  Superliga  »  VARDAR SKOPJE - STEAUA 1-2 (ÎN TUR 0-3)

Steaua îl ţine pe Gigi Becali cu zîmbetul pe buze » Cum a sărbătorit în închisoare calificarea în turul 3!

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 26 iulie 2013 20:55

Victoriile Stelei îl ajută pe Gigi Becali să treacă mai uşor peste perioada grea, după ce a fost condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare.

Patronul "roş-albaştrilor" a urmărit returul cu Vardar Skopje, din cadrul preliminariilor Ligii Campionilor, cîştigat de echipa sa cu 2-1. Conform Libertatea, acesta a sărbătorit calificarea în turul III preliminar alături de colegii de celula cu o masă îmbelşugată.

Becali le-ar fi oferit deţinuţilor brînză de oaie, roşii, castraveţi şi pastramă de berbecuţ, udate din plin cu şampanie.

În turul III preliminar, Steaua îi va întîlni pe georgienii de la Dinamo Tbilisi.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (50)
thumbzilla..
thumbzilla..  •  27 Iulie 2013, 17:14
Postat de alexandru_p pe 27 Iulie 2013, 09:02

am filmat la viata mea in jilava, colibasi, giurgiu (inchisori) si stiu foarte bine regulile. NU AU VOIE CU: alcool, telefoane mobile, internet! au voie cu tigari, televizor. faptul ca sunt unii care'si fac singuri alcool in inchisoare e altceva (unii isi tin fructe sa fermenteze si le distileaza sa faca tuica), dar daca ii prinde sunt confiscate. la fel si cu telefoanele, stickurile de internet, etc. mai mult, ti se face raport si risti sa nu mai poti fi eliberat conditionat daca ai prea multe! asadar chestia cu sampania e o porcarie odioasa, restul, foarte probabil!

Vorbesti aiureli :| Daca ai bani ai si alcool,ai si internet,ai si program dupa cam vrei tu etc etc.Nush ce ai filmat tu,dar e f posibil sa fi filmat doar ce aveai voie sa filmezi si nimic mai mult :)))

tigruzzu
tigruzzu  •  27 Iulie 2013, 16:32

Ce dor vă mai este de ciobănete!!! Vai de capul vostru...

daniels7714
daniels7714  •  27 Iulie 2013, 10:06
Postat de kossu pe 26 Iulie 2013, 21:37

Și cum masa îmbelșugată așternută de Becali le-a făcut și lor nițică poftă, amețiți, ba chiar imbecilizați de foame (altfel nu-mi explic cum de ei ne cred în continuare sfâșiați de dorul de a mai citi ceva de Jiji), jurnaliștii gsp s-au re-apucat și ei să mănânce ceva ce nu mai mâncaseră de mult: CĂCAT.

mananca-n fiecare zi !!!

Vezi toate comentariile (50)
Comentează