FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua își eviscerează rivalele! Planul secret prin care Reghe le dezarmează pe Dinamo și Astra » 3 schimbări majore în primul "11". Cum arată echipa

Laurențiu Reghecampf, foto: GSP
Laurențiu Reghecampf, foto: GSP

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 septembrie 2016 14:34

Steaua este decisă să nu mai rateze campionatul, iar Gigi Becali vrea să facă în iarnă o campanie de achiziții fără precedent.

Becali a anunțat că îi vrea pe Alibec și Junior Morais, de la Astra, pe Gnohere de la Dinamo și pe Mateiu de la CSU Craiova, unii dintre cei mai buni jucători din Liga 1.

  • Denis Alibec, 25 de ani, atacant
    - 30 de goluri în 56 de meciuri pentru Astra în Liga 1
    - În sezonul trecut, giurgiuvenii au refuzat să-și vândă golgeterul la Steaua pentru un milion de euro

  • Junior Morais, 30 de ani, fundaș stânga
    - 177 de meciuri și 6 goluri la Astra, care l-a adus în 2011 de la Freamunde, din Portugalia
    - Brazilianul a fost în fiecare sezon printre cei mai buni "laterali" din campionat, în special grație calităților de atac

  • Alexandru Mateiu, 26 de ani, mijlocaș central
    - 54 de meciuri și două goluri în doi ani și jumătate la Craiova
    - Are o prezență în echipa națională, dar cariera sa a regresat în ultima vreme, afectat de accidentări și de conflictul cu clubul

  • Harlem Gnohere, 28 de ani, atacant
    - 16 goluri în 38 de partide în tricoul "câinilor"
    - Becali a propus 800.000 de euro, Dinamo a refuzat și a ales să-l trimită la echipa a doua, din Divizia C

Dublă lovitură dată Becali

Astfel, Becali dă două lovituri în Liga 1: Reghe va avea din nou cei mai buni jucători la dispoziție, iar rivalele în lupta la titlu, Astra și Dinamo, vor slăbi considerabil.

În plus, dacă Alibec și Gnohere vor ajunge la Steaua, Becali va reuși să creeze tensiuni la cele două cluburi. Șumudică a declarat în repetate rânduri că nu vrea ca jucătorii săi să ajungă la Steaua, iar dacă Alibec se va transfera la formația roș-albastră, relația dintre antenor și patronul Ioan Niculae s-ar putea deteriora.

La Dinamo, relația dintre fani și Negoiță este tot mai tensionată. Un posibil transfer al lui Gnohere la Steaua, ar face ca fanii "câinilor" să fie și mai înverșunați împotriva conducerii, fapt ce ar crea mari probleme la echipa alb-roșie.

Reghe o să aibă două echipe

Dacă Becali își duce planul la bun sfârșit, lotul Stelei va fi cel mai bun din țară, iar antrenorul Laurențiu Reghecampf va putea alinia două echipe.

Steaua 1: Niță - Enache, Tamaș, Toșca, J. Morais - Pintilii, Mateiu - Ad. Popa, Boldrin, Fl. Tănase - Alibec

Steaua 2: Stăncioiu - Jakolis, Mitrea, Moke, Momcilovici - Vl.Achim, Muniru -  Man, Aganovici, De Amorim - Gnohere

În plus, Steaua ar mai avea în lot jucători precum D.Popescu, Ov. Popescu, L. Filip, Bourceanu, Enceanu, Golubovici și Tudorie

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (147)
898756456920785
Dor Elf  •  26 Septembrie 2016, 22:44

Nici nu am citit mai sus ce scrie in articol...EU AM CITIT ATAT....``.Planul secret prin care Reghe le dezarmează pe Dinamo și Astra`` ATAT am apucat sa citesc..si ma bufnit rasu`......TOATA ROMANIA STIE CA REGHE NU ESTE NIMIC LA FCSB>>>>de ce tot insistati cu stiri legat de ce face el la echipa..NU FACE NIMIC ASTA..ESTE O MAIMUTA DIRIJATA..terminati *** cu stiri de astea ca puteam sa mor de ras.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sorin965
sorin965  •  26 Septembrie 2016, 15:23
Postat de timm pe 26 Septembrie 2016, 09:39

Se vede ca esti postac platit. Dupa tine respectarea unei sentunte judecatoresti si plata datoriilor e o prostie. Si a face inchisoare unde se incadreaza? La cinste si inteligenta? :):):)

Despre ce sentinta vorbesti mai acesta ? despre ce respectare de sentinta ? tu nu vezi ca esti aerian ? suma e vehiculata doar de burtosi in tandem cu evaluatori cu doasar penal . Despre ce corectitudine vorbim ? Pai stai sa vina aia cu legea dreapta si impartiala sa hotarasca ei ce si cum si apoi vorbim daca se sau nu se plateste . Pana atunci doar presupuneri , iar ale tale doar intr-un singur sens pentru ca esti ciudos si invidios . Fii impartial si gandeste la rece .

timm
timm  •  26 Septembrie 2016, 09:39
Postat de sorin965 pe 25 Septembrie 2016, 19:06

Avand in vedere corectitudine fotbalului românesc si nu doar a fotbalului , plata respectiva nu tine de potenta ci doar de prostie .

Se vede ca esti postac platit. Dupa tine respectarea unei sentunte judecatoresti si plata datoriilor e o prostie. Si a face inchisoare unde se incadreaza? La cinste si inteligenta? :):):)

Vezi toate comentariile (147)
Comentează
Close