FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua își poate lua adio de la transferul lui Budescu! Încă o vedetă pleacă de la Astra! » Anunțul făcut de presa din Turcia

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 02 ianuarie 2017 16:00

În ciuda numeroaselor zvonuri care-l dădeau pe Budescu transferat la Steaua, se pare că atacantul de 27 de ani va semna în cele din urmă cu turcii de la Karabukspor.

Jurnaliștii de la  karabukhaber.com informează că Budescu și Săpunaru au semnat deja înțelegeri preliminare cu Karabukspor, urmând ca anunțul oficial privind transferurile să fie făcut după ce echipa se va reuni pentru primul cantonament, în Antalya, pe 3 ianuarie.

Budescu s-a transferat iarna trecută de la Astra la Dailan Yifang, grupare din liga a doua chineză, însă a revenit sub formă de împrumut la giurgiuveni în vară.  

La Karabukspor mai evoluează și Găman, Latovlevici, Tănase și Marius Alexe. 

1.000.000 €este cota de transfer a lui Budescu pe site-ul transfermarkt.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (64)
timm
timm  •  03 Ianuarie 2017, 13:17

Cine crede ca un jucator de valoare se va transfera la un club care risca falimentul in 2 ani maxim. Jucatorii au impresari si avocati.Toti aud declaratiile infractorului Gigi ca el intra in faliment cu nu VREA sa plateasca daunele.

timm
timm  •  03 Ianuarie 2017, 13:12
Postat de Eugen Eugenescu pe 03 Ianuarie 2017, 12:08

asta-i nivelul nostru ! fotbalist campion in Romania se transfera la o echipa anonima din Turcia ! RUSINE !!!

In China avea salar de 2 milioane pe an in divizia a 2-a din China. In Romania nu cred ca este salar mai mare de 400.000 pe an. La fel, nu ne comparam cu salariile oferite fotbalistilor in Turcia si cu bugetele echipelor de acolo. Plus ca la noi, dupa ce ca esti platit mai slab, nu stii daca ii vei si incasa.

timm
timm  •  03 Ianuarie 2017, 13:07
Postat de Andronache Georgian pe 02 Ianuarie 2017, 23:57

Inca o decizie controversata luata de Budescu.Evident,campionatul Turciei este mult mai puternic decat al nostru,dar Steaua e Steaua,o echipa ce joaca permanent in cupele europene si se lupta la titlu an de an,iar la cei 27 de ani ai lui Budescu i s-ar fi potrivit perfect.Aici mai putem adauga si faptul ca ar fi avut un avantaj ca atacant intr-un campionat slab,evoluand la cea mai puternica echipa...dar,se pare ca "banii fac Pamantul sa se-nvarta" si ramane sa se lupte chiar si pt un post de rezerva alaturi de ceilalti 5 romani din lotul turcilor...Capu' sus,succes Budy!

Confunzi grav. Steaua nu ia facut oferta lui Budescu. Steaua nu a jucat in nici o competitie din 2003. A existat o echipa care ia furat actele si acum are de plata un prejudiciu de 37 de milioane. Echipa cu furtul de identitate a infractorului Becali ia facut o oferta lui Budescu si la facut HOT pentru ca-si incaseaza banii din contractul din China. Echipa lui hattrick condamat la inchisoare Becali, nu prea are viitor, are un proces de daune de 37 de milioane, care in 2 ani se termina. Stim ca Hattrick condamnatul Becali nu-si plateste datoriile, asa ca probabil FCSB intra in FALIMENT.

Vezi toate comentariile (64)
Comentează