FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - POLI IAŞI, AZI, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Steaua joacă azi cu Poli Iaşi pe un pot de 300.000 de euro » Dezlegare la salarii

Arman Karamian, Karamian, Steaua
Arman Karamian, Karamian, Steaua

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2010 00:00

Roş-albaştrii joacă în această seară pe o miză mare: dacă bat, îşi iau salariile pe o lună din cele două restante

Ovidiu Petre şi compania luptă în seara asta pentru banii de pe o lună de zile. Gigi Becali i-a anunţat pe fotbaliştii lui Mihai Stoichiţă că în cazul unei victorii cu Poli Iaşi îşi vor primi o parte din restanţele financiare. Chiar dacă mai au de luat banii pe ultimele două luni, finanţatorul a anunţat că marţi va plăti doar o rată din contract, în cazul în care roş-albaştrii vor învinge diseară formaţia din Copou.

"Trebuie s-o batem cu orice preţ pe Poli Iaşi! Jucătorii vor avea o motivaţie în plus, pentru că le-am transmis că le voi plăti salariile. Am văzut că se tot plîng că nu le-am dat banii, dar vă spun că a doua zi după meci o să plătesc!", a promis Becali.

Roş-albaştrii nu au mai primit nici un leu din contract de mai bine de două luni, ultima rată fiind plătită la începutul lunii februarie a acestui an. "Nu cred că se pune problema ca jucătorii să-şi depună memorii să devină liberi, chiar nu-mi e frică de asta. Cei care fac scandal la Steaua că nu şi-au primit banii nu sînt fotbalişti!", a încheiat Gigi.

"Sînt sigur că patronul va face în aşa fel încît să le fie bine jucătorilor. Trebuie să fim concentraţi sută la sută la fiecare meci"
Mihai Stoichiţă, antrenor Steaua

20.000 de euro e suma maximă pe care o va primi un stelist mîine, dacă cei din Ghencea bat Iaşiul. Ea reprezintă salariul pe o lună al lui Kapetanos

5.000 de euro lunar primeşte Tudose, cel mai prost plătit dintre jucătorii de la prima echipă a Stelei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  12 Aprilie 2010, 19:14
Postat de pe 12 Aprilie 2010, 07:53

Asta da, club serios!!! Nu si-a platit jucatorii de doua luni si conditioneaza plata DREPTURILOR lor de o victorie cu Iasiul!!! (Asta inseamna ca nu s-au inteles cu iesenii?!?) Si mai exista manelisti care afirma ca ar fi clubul fanion al Romaniei!?!?! Bine zicea Voda Lapusneanu: "... dar multi!"

Steaua clubul reprezentativ al Romaniei...?Eu sunt in occident de peste 7 ani si pe aici nici nu s-a auzit de Steaua,doar de cfr cu istoria ei de peste 100 de ani(bine istorie scrisa in ligile inferioare sau in liga maghiara),Vaslui sau Poli foarte cunoscute pe aici,Dinamo foarte cunoscuta aici ca echipa care viseaza de ani multi sa joace in Champions.Si aici in occident se vb zilnic sa se desfinteze Real Madrid pt ca e echipa exponentiala a regimului fascist a lui Franco.

 •  12 Aprilie 2010, 09:56

Diseara , domnilor veti fi martorii celei mai mari surprize ale campionatului - Poli va bate Steaua ! - cauza - se aude ca Stoichita nu-i va folosi pe Stancu si Kapetanos fiind foarte sigur de victorie si va pati exact cum a patit-o Steaua de la Cristea acum catva ani , acum Paun fiind cel care le va da lovitura de gratie ! Oricum magariile acestui campionat foarte slab acum incep !!!!!

 •  12 Aprilie 2010, 07:53

Asta da, club serios!!! Nu si-a platit jucatorii de doua luni si conditioneaza plata DREPTURILOR lor de o victorie cu Iasiul!!! (Asta inseamna ca nu s-au inteles cu iesenii?!?) Si mai exista manelisti care afirma ca ar fi clubul fanion al Romaniei!?!?! Bine zicea Voda Lapusneanu: "... dar multi!"

Vezi toate comentariile (6)
Comentează