FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua l-a pierdut şi pe Petre Marin! » Au mai rămas 18

Articol de , - Publicat miercuri, 09 iunie 2010 00:00

Steaua s-a despărţit şi de Petre Marin, care semnează cu Urziceni. Neaga, dorit de Piţurcă în Ghencea, a parafat deja actele cu Unirea. Alte două ţinte ratate: Tameş şi Păcurar. Roş-albaştrii au mai rămas 18, dintre care doar trei fundaşi, nici unul dintre ei om de bază în sezonul trecut.

Lotul Stelei se împuţinează pe zi ce trece. Pînă acum au dispărut opt oameni din echipa care a luptat în returul trecut, toţi la finalul contractelor: Golanski, Parpas, Jelev, Petre Marin, Tall, Arman Karamian, Artiom Karamian, Pepe Moreno! "Jair" s-a înţeles ieri cu Unirea Urziceni, pentru care va juca de la 1 iulie. La vicecampioană ajunge şi Adrian Neaga. Atacantul de 31 de ani era printre cei vizaţi de Piţurcă pentru achiziţiile din vara asta. Cine a mai rămas în Ghencea?

Nici un fundaş tare
Gaura cea mai mare e în apărare, unde mai sînt doar trei jucători: Emeghara, Baciu şi Tudose. Nici unul n-a fost important în sezonul trecut, iar prezenţa pe teren a nigerianului rămîne incertă din cauza problemelor la genunchi şi a celor două operaţii suferite, motive pentru care în retur ba a jucat, ba a fost menajat.

Ce mijlocaşi mai pleacă?
Cele mai multe soluţii rămîn în linia de mijloc: Nicoliţă, Szekely, Ovidiu Petre, Toja, Bicfalvi, Tănase, Andrei Ionescu, Onicaş, Pleşan. Ultimul poate dispărea însă înaintea campionatului viitor, fiindcă are o clauză de transfer de doar 100.000 de euro, iar alţii, precum Ionescu, Bicfalvi şi Onicaş, vor fi împrumutaţi. Iar Szekely e tot accidentat şi va mai sta încă trei luni, minimum! Atacul? Aceiaşi trei din stagiunea încheiată: Kapetanos, Stancu, Surdu. Constantă e şi componenţa portarilor: Zapata, Tătăruşanu, Lungu.

3 portari, 3 fundaşi, 9 mijlocaşi şi trei atacanţi. Aceasta e structura lotului Stelei în acest moment

Tameş la Poli, Păcurar la Vaslui
Pe lîngă Neaga, care a semnat cu Unirea, roş-albaştrii au mai contabilizat două eşecuri în vara asta. Iulian Tameş (31 de ani) a semnat cu Timişoara şi managerul Daniel Stanciu a exultat: "Bine c-am rezolvat repede transferul lui Tameş, fiindcă-l sunase şi Piţurcă să-l ia la Steaua!". Alt mijlocaş central ofensiv dorit în Ghencea şi care n-a mai ajuns acolo: Alex Păcurar, 28 de ani, pleacă de la Pandurii, dar sînt şanse foarte mari să semneze cu FC Vaslui.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
medichit
medichit  •  09 Iunie 2010, 11:11

cum e acum cand ddeja se subtiaza apararea de tot?Rada s-a dus, P.Marin, nu mai vb de Goian, Radoi si restul cred ca ne pregatim de divizia B cu Piti si cu Becali, sper sa gresesc cand ma gandesc la asta!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează