FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - STEAUA, AZI, 17:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua luptă să rămînă în Europa » Finala de la Cluj

Articol de - Publicat sambata, 21 mai 2011 00:00 / Actualizat vineri, 20 mai 2011 20:12

Înaintea finalei cu Dinamo, de la Braşov, Steaua joacă astăzi contra CFR-ului cu locul 6 pe masă. Tradiţia ţine cu roş-albaştrii în întîlnirile directe cu ardelenii

Roş-albaştrii pot tranşa astăzi, la Cluj, contra CFR-ului, participarea în sezonul viitor de Europa League. Steliştii sînt în luptă directă cu cei de la Gaz Metan Mediaş, echipă aflată la 2 puncte în spatele trupei din Ghencea.

Pentru a fi siguri de Europa, roş-albaştrii trebuie să bată neapărat pe CFR, mai ales că Mediaşul are un meci considerat facil, la Craiova, contra Universităţii, care e retrogradată. În cazul în care steliştii fac doar egal cu CFR, iar echipa lui Pustai cîştigă, Steaua ar putea rata cupele europene după 9 ani de prezenţe consecutive, deoarece Gazul este în avantaj la meciurile directe.

Steliştii au totuşi şi motive de linişte. În cele 13 întîlniri cu CFR de la revenirea ardelenilor în prima ligă, în 2004, aceştia au cîştigat una singură, în 2005, cînd clujenii erau pregătiţi de Dorinel Munteanu. Un alt atu al steliştilor este prezenţa lui Cosmin Olăroiu în staff-ul echipei din Ghencea. Oli are palmares pozitiv cu CFR, el reuşind să cîştige 4 din cele 6 meciuri directe, iar unul s-a terminat la egalitate. Singura înfrîngere a lui Oli este din mandatul în care o pregătea pe Poli Timişoara.


"Sînt sigur că cei de la CFR vor juca la victorie contra Stelei pentru că sînt ambiţii mari. Clujul vrea să salveze sezonul cu o victorie contra noastră!"
Cosmin Olăroiu, antrenor Steaua

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
tarzan_gsp
tarzan_gsp  •  21 Mai 2011, 15:06

Cu Dzeu inainte !! Hai Steaua macar acum !

zeidas
zeidas  •  21 Mai 2011, 10:52

2-0

cfrclujole
cfrclujole  •  21 Mai 2011, 10:02

CFR Cluj, ole! Inca suntem campioni si trebuie sa invingem! Ne vedem la stadion! HAI CFR!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează