FOTBAL  »  Superliga  »  N-AU RENUNŢAT LA GOLGETERUL BULGAR

Steaua mai speră să-l ia pe Iovov

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 ianuarie 2010 00:00

Mihai Stoichiţă a condus deja în cantonamentul din Antalya primele două antrenamente, însă încă aşteaptă achiziţiile promise de conducerea clubului. Una dintre ţintele principale ale tehnicianului rămîne în continuare atacantul Hristo Iovov, al cărui transfer s-a împotmolit după ce Becali n-a fost de acord cu durata contractului solicitată de fotbalist, un an şi jumătate.

Deşi Iovov e în cantonament cu Levski de 4 zile, şefii din Ghencea încă mai speră să-l convingă să vină la Steaua. "Cu Iovov n-am mai vorbit la telefon, însă am păstrat legătura cu agentul lui, care ne-a zis să-l lăsăm pe el să încerce să discute cu jucătorul şi să rezolve situaţia. Sîntem în aşteptare", a declarat Valeriu Argăseală.

Hristo Iovov (32 de ani) e în ultimele 6 luni de contract cu Levski Sofia şi a solicitat un salariu de 10.000 de euro pe lună şi cun contract pe un an şi jumătate pentru a veni la Steaua. El a mai fost antrenat de Stoichiţă în urmă cu 9 sezoane, la Litex Loveci.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
 •  18 Ianuarie 2010, 02:35

Stoichita lasa-ne frate cu Iovov.Nu ne mai freca atat cu asta,o fi bun dar la Steaua nu vin jucatorii rugati in genunchi ademeniti cu bani.Sa i se aplice aceleasi reguli la toti si nu ca e favoritul tau sa stea toata suflarea stelista drepti in fatza lui.A spus NU,asa sa ramana.In plus de asta e precis o epava asa ca...nu te inteleg.

 •  17 Ianuarie 2010, 15:11

pedriel 2 goluri azi in cupa

 •  17 Ianuarie 2010, 15:07

carol k tu chiar crezi ce vorbesti? crezi ca existenta voastra macabra conteaza? nu-mi place becali dar raul stelei in momentul de fata sunteti voi care credeti CA STEUA SUNTETI VOI. DISPARITIA ANALFABETILOR SI GROBIENILOR CA VOI E VISUL MEU! pacat ca nu se va implini niciodata

Vezi toate comentariile (7)
Comentează