FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua mizează din nou pe puşti » Academia "roş-albaştrilor" îşi deschide porţile în februarie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 ianuarie 2014 13:41

Steaua îşi reînfiinţează academia! "Roş-albaştrii" vor miza din nou pe proiectul început la sfîrşitul lui 2008 şi oprit de Gigi Becali în 2010.

Campioana va organiza mai multe acţiuni de selecţie în perioada 4-7 februarie, de la ora 15:00, pentru copiii născuţi între 2003 şi 2008. Cei interesaţi sînt rugaţi să trimită un mail la adresa [email protected].

Cel care coordonează proiectul este Massimo Pedrazzini, fostul antrenor al echipei: "Prin acest proiect, Steaua poate să producă jucători tineri de valoare", spunea italianul în noiembrie, cînd a anunţat reînfiinţarea academiei.

Cum i-a afectat desfiinţarea
Gigi Becali a luat în 2010 decizia de a păstra doar numărul minim de grupe de juniori din cauza cheltuielilor mult prea ridicate, aproximativ 1 milion de euro. Decizia însă l-a costat. Anul trecut, Steaua l-a cumpărat de la Viitorul pe Gabi Iancu pentru 700.000 de euro, deşi jucătorul s-a aflat în curtea campioanei în perioada cînd academia era în viaţă.

În plus, din cauza numărului redus de juniori, Steaua a trebuit să împrumute nu mai puţin de 6 jucători de la Viitorul pentru a putea alinia o echipă competitivă în UEFA Youth League.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
forumeer
forumeer  •  22 Ianuarie 2014, 18:54

Excelenta decizie, Academia Stelei era foarte puternica pana sa intervina oierul. Nu numai Gabi Iancu, dar si multi, multi alti pusti care acum sunt la echipe din strainatate erau la Academia Stelei inainte sa se desfiinteze (sunt acum la Roma Primavera, Inter Primavera etc). Ion Toma stie ce face, iar Pedrazzini a fost antrenorul grupelor de copii si juniori la Inter si Milan, deci cred ca se pricepe la tinere talente. Multa bafta in descoperirea viitorilor stelisti!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  22 Ianuarie 2014, 16:55

De fapt este praf in ochi pentru acoperi suma de 1,2 mil euro bani din transferuri ce trebuiau sa ajunga la copiii si juniorii Stelei, dar daca ei lipseau cu desavarsire, au ajuns la ...copiii lui Gigi, meme si Reghe ! Sia as vrea sa-i mai transmit unui copil redus de pe aici ca Dinamo are in club toate grupele de de copii si juniori pana la echipa a doua ! Decat sa iti versi inteligenta perimata pe aici mai bine te pui la curent cu noutatile, ca s-ar putea ca in 6 luni sa ramana doar arogantele de voi !

tostao
tostao  •  22 Ianuarie 2014, 16:27
Postat de bandoleros pe 22 Ianuarie 2014, 15:43

Din ce citesc pe aici e un fel de n'ar mai fi. rau e fara academie, rau e cu academie. Orice alta echipa daca face o academie este laudata si ridicata in slavi. In schimb cand vine vorba de Steaua esti minimalizat acest lucru. si culmea chiar de catre niste Stelisti.

cati crezi ca stiu ce vorbesc!?....dak scriu la tastatura nu insemna ca si judeca...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează