FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu a încheiat campania de transferuri: "E posibil să mai vină cineva" » Ce spune Reghe despre plecarea lui Chiricheş

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 24 iulie 2013 21:40

Antrenorul Stelei, Laurenţiu Reghecampf, nu exclude varianta ca echipa sa să mai aducă pe cineva în următoarea perioadă, mai ales dacă mutarea lui Chiricheş în Italia se va concretiza.

"În funcţie de ceea ce se va întîmpla în play-off vedem dacă mai luăm vreun jucător. Să vedem şi ceea ce se va întîmpla cu Vlad Chiricheş, dacă el pleacă mai aducem un fundaş. Nu ştiu ce să spun acum despre asta. Să vedem şi ce mai e pe piaţă.

Nu putem aduce orice jucător la Steaua. E foarte greu acum să iei un jucător pentru Steaua. Nu poţi lua orice atacant, unul de mare valoare costă foarte mult şi nu putem strica ceea ce a făcut patronul cu plafonul financiar", a spus Laurenţiu Reghecampf  la Fanatik Show de la DigiSport. 

...despre plecarea lui Vlad Chiricheş în Italia: "Chiricheş nu este supărat sau bulversat pentru că nu pleacă în această vară. Sînt convins că dacă pînă la finalul campaniei nu prinde un transfer, în iarnă va prinde un transfer la AC Milan, Real Madrid, Inter sau Barcelona. E un fundaş de clasă, care are toate calităţile"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (121)
dash.berlin
dash.berlin  •  03 Septembrie 2013, 12:06
Postat de yahoo22 pe 25 Iulie 2013, 01:02

Parca eram adrian84=))))))))))))))) Ce ratati.Efectul de turma se manifesta din abundenta.Nu degeaba va numiti OI.

esti o s.carba de cocalar.un taran din ala prost si obosit care duhneste a bere populara.

adifan
adifan  •  26 Iulie 2013, 07:08

Stelei nu ii trebuie vreun superatacant. Are nevoie macar de unul decent, care sa concretizeze ocaziile clare,ceva gen Kapetanos sau Bokila. Sigur ca trebuie sa si platesti ceva ca sa-l aduci. Dar cand iti vine o caruta de bani de la UEFA, nu te mai poti scuza ca un asemenea atacant costa. Sau poate faptul ca banii vin abia vara viitoare e marea problema.

old_shatterhand
old_shatterhand  •  25 Iulie 2013, 01:07
Postat de forumeer pe 25 Iulie 2013, 00:54

Poate o face deja si nu stim noi! L-am vazut intr-o conferinta de presa atentionandu-l pe Iancu ca nu depune suficient efort in timpul meciului. Cred ca pana la urma ii va corecta Reghecampf comportamentul. Gandeste-te ce-a facut cu Lato sau Bourceanu de cand a venit. Eu mi-i amintesc bine dinainte sa vina, nu jucau nici la 25% din ce joaca azi, mai ales Lato.

Lato e un fenomen intradevar.La inceput cand a venit avea suturile si cam atat..acuma parca se avanta prea mult in atac si uita de aparare.La fel Georgievski.Cel putin in meciurile cum a fost ala cu Vardar din retur...erau la plimbare.Cat despre Iancu..pana se corecteaza are cine juca titular.Stanciu fuge nenica..ara terenul baiatul asta...ceva gen Popa.Oricum nu il vad bine pe Tanase.Cu toate pilele lui, dar cand revine Chipciu, pe banca daca nu joaca constant bine.

Vezi toate comentariile (121)
Comentează