FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA - STEAUA, AZI, 18:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua nu e numai una » Lăcă face două echipe!

Articol de - Publicat duminica, 31 octombrie 2010 00:00

Antrenorul îl foloseşte pe Galamaz la Bistriţa, ca să-l odihnească pe Gardoş pentru jocul cu Utrecht.

Marius Lăcătuş schimbă echipa de la meci la meci din cauza programului plin şi a statutului unora dintre jucători, care nu pot evolua şi în Europa League. Azi, la Bistriţa, îşi găseşte loc în echipă Galamaz, în detrimentul lui Gardoş. Cei doi vor face rocada joi, contra lui Utrecht. Fostul căpitan al Unirii nu are drept de joc împotriva olandezilor. Faptul că stau la mijlocul săptămînii viitoare îi ajută şi pe Laurenţiu Marinescu, şi pe Brandan, ambii cu şanse mari de a prinde locuri de titulari în duelul cu Gloria lui Nae Manea.

N-a decis toată echipa
Lăcătuş a ales zece fotbalişti pentru partida din Ardeal, mai are de stabilit un singur nume. E vorba despre mijlocaşul stînga, înlocuitorul în echipă al suspendatului Tănase. Tehnicianul ia în calcul trei variante: Surdu, Cosmin Matei şi Szekely. Ultimii doi s-au mişcat bine în meciul cu Sportul, dar sînt epuizaţi fizic în urma jocului din Cupă. Mai ales că amîndoi au revenit recent după accidentări. Şi Surdu are un dezavantaj în faţa lor: el a evoluat rar în bandă în ultima vreme. Iar joi, cu Utrecht, va fi tot vîrf, în locul absenţilor Kapetanos şi Bilaşco.

"Modific din nou echipa, care va arăta altfel decît contra Sportului. Dar n-am nici o emoţie pentru partida de la Bistriţa!"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

"Voi încerca să folosesc la Bistriţa o parte dintre jucătorii care nu pot fi pe teren cu Utrecht"
Marius Lăcătuş, antrenor Steaua

Kapetanos şi Bilaşco puşi la zid
Lăcătuş a comentat situaţia celor doi atacanţi de careu şi a confirmat informaţia publicată ieri de GSP că ei se află în mare pericol în pauza de iarnă, cînd riscă să se despartă de Steaua. "Nu putem aştepta mereu goluri numai de la Stancu. Vor fi partide în care poate nici el nu va reuşi să marcheze şi atunci ce ne facem? Kapetanos a fost afectat de ce s-a întîmplat cu Napoli, iar Bilşaco încă nu e în ritm", a spus Lăcătuş la GSP TV.

"Stancu e de vînzare!"
Steaua speră să facă o afacere bună în iarna asta prin cedarea lui Bogdan Stancu (23 de ani). "Dacă avem o ofertă bună în iarnă, pleacă! Asta e, vom învăţa să ne descurcăm şi fără Stancu", a declarat directorul sportiv Narcis Răducan. "Motanul" e golgeterul echipei în acest sezon, cu 10 goluri marcate doar în campionat.

- Steaua va reveni în Bucureşti la noapte, în jurul orei 2:30, Lăcătuş preferînd să nu mai rămînă la Bistriţa pentru a cîştiga o zi în pregătirea meciului cu Utrecht.
- Lăcătuş ştie cum poate creşte media de spectatori: "Dacă legăm cîteva victorii, suporterii vor fi din nou alături de noi". Steaua a avut 2.000 de oameni în tribună la ultimul meci, cu Sportul.
- Mîine la prînz, Steaua va pune în vînzare, la stadion, biletele pentru meciul cu Utrecht. Preţuri: 30 de lei - peluze, 50 de lei - tribuna a II-a, 60 de lei - tribuna I, 100 de lei - tribuna 0.
- Gigi Becali nu va fi în tribune la Bistriţa. El rămîne în Bucureşti pentru a fi alături de familia lui Hristu Chiacu. Tatăl fotbalistului de la Poli Timişoara a decedat ieri.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (6)
star01
star01  •  31 Octombrie 2010, 13:35

corect e 50%Steaua,50% fratii samsari..sper ca Bogdan sa mai ramana macar pana la vara,asta daca nu cumva jiji pune iar"botu'"la "vrajeala" bisnitarului ioan becali(doar sunt veri!!!

superstar20
superstar20  •  31 Octombrie 2010, 10:10

Stancu este doar 50% al Stelei,restul de 50% din drepturile federative le detine Giovanni Becali,le-a cumparat mai de mult de la Bucsaru.

beck.s
beck.s  •  31 Octombrie 2010, 09:53

Ce jumate mai? e un procent mic 10 - 20% ceva de genu , cel putin eu asa stiam

Vezi toate comentariile (6)
Comentează