FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu este echipa perfectă » Unde crede Helmuth Duckadam că suferă trupa lui Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 decembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 24 decembrie 2014 19:33

Steaua se află pe primul loc în Liga 1 şi este calificată în semifinalele Cupei Ligii şi ale Cupei României, dar Helmuth Duckadam crede că la echipă mai sînt lucruri de îmbunătăţit.

"Echipa merge bine, dar mai avem nevoie de unu sau doi jucători. Avem probleme în atac, unde trebuie adus un jucător cu talie, pentru că atacanţii noştri nu cîştigă duelurile aeriene. Aceasta cred că este problema Stelei.

Mi-e îmi place de Bokila, dar nu cred că este uşor de adus. Decizia o ia patronul echipei", a spus preşedintele de imagine ale Stelei la DolceSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
roadster1988
roadster1988  •  25 Decembrie 2014, 13:20

dar duckadam cine este?cumva ratatul ala pe care la pus puscariasul becali sa-i face campanie electorala lui pompa in perspectiva unei gratieri ?

dommon
dommon  •  25 Decembrie 2014, 11:44
Postat de lapusneanul pe 24 Decembrie 2014, 23:33

bokila e slab, daca vine la fc oitza pipera srl e cel mai are jucator.......tipic stelemuist ! :)

invata sa scrii meltene...si da, bokila e total iesit din forma daca ne uitam la cifrele lui era ok pentru campionatul nostru, dar acum cred ca keseru si rusescu sunt peste el..

saviola2_8
saviola2_8  •  25 Decembrie 2014, 11:31

pai era bun un piovaccari, nu? dar avea salariu prea mare pt ojer...oricum, avem nevoie de un varf cu gabarit, bataios, atunci cand jocul nu merge mai arunci cateva baloane prin careu, si cine sa dea cu capu` la noi? ca au toti un metru si 2 secunde...

Vezi toate comentariile (32)
Comentează