FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua nu mai caută stelişti » Noua ţintă a campioanei se felicita că n-a ajuns în Ghencea

Articol de GSP - Publicat luni, 07 aprilie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 aprilie 2014 12:36

Gazeta Sporturilor de astăzi anunţă că Steaua va demara negocierile pentru a aduce un atacant care să-l înlocuiască pe Federico Piovaccari, care se va întoarce în vară la Sampdoria şi are şanse mici să fie împrumutat din nou în Ghencea.

Unul dintre posibilii înlocuitori aflaţi pe lista lui Laurenţiu Reghecampf este Alexandru Tudorie, puştiul de 18 ani al Oţelului. Acesta a fost aproape de un transfer în Ghencea şi vara trecută, însă a ezitat de frică să nu fie trimis la echipa de juniori.

După ce a marcat contra Stelei în acel 1-1 obţinut de Oţelul în tur, Alex s-a felicitat că a ratat transferul în Ghencea: "Mă bucur că n-am semnat cu Steaua, că probabil n-aş fi jucat acolo". El ar fi concurat cu Piovaccari, cu Kapetanos şi cu Chipciu, pe care Reghe l-a reprofilat vîrf.

O a doua variantă pentru postul de vîrf este George Ţucudean. Atacantul lui Dinamo se va întoarce în vară la Standard Liege, echipă de la care este împrumutat în "Ştefan cel Mare", iar Steaua va încerca să negocieze cu belgieni un transfer în Ghencea. Ţucudean nu a respins ideea unei mutări în Ghencea! Detalii aici!

2 goluri a marcat Alex Tudorie în cele 14 meciuri disputate în Liga 1

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (45)
gazistu
gazistu  •  07 Aprilie 2014, 21:47

NA-M AUZIT DE EL IN VIATA MEA!

strazi1
strazi1  •  07 Aprilie 2014, 15:57
Postat de stefansb pe 07 Aprilie 2014, 12:13

pai asa nici rotariu nu-i crescut de dinamo, ca-i luat de la poli timisoara sesizezi asemanarea?

N-ai treaba ,el vede doar pe sens unic, ne batem gura de degeaba...

saviola2_8
saviola2_8  •  07 Aprilie 2014, 15:56
Postat de vasilescugeo pe 07 Aprilie 2014, 14:19

Hai nu zau! Te rog frumos sa-mi numesti un singur club din Europa, cu exceptia Stelei, care nu are centru de copii si juniori, unul singur nu mai mult. "Daca poti sa integrezi pe langa astia niste pusti din propria curte e si mai bine,"- ca sa integrezi pusti din propria curte, trebuie mai intai sa ai o curte proprie, iar steau la un moment dat nu avea centru de copii deloc, in acest moment e posibil ca au redeschis centrul de copii si juniori, habar nu am

steaua are academie! daca nu stiai si a avut mult timp si echipa a doua, iar in lot avem jucatori crescuti la juniorii nostri, iancu, gradinaru, cojocaru, valceanu, filip si cred ca mai sunt vreo 2, din astia multi au si intrat sau marcat pentru echipa mare!ceea ce zici tu este fals, intr-adevar toate echipele au academie dar 95% nu se bazeaza pe ele, foarte rar gasesti un club mare care sa puna mare baza pe juniorii proprii, excepti sunt dar putine, ma refer in special la barca si ajax, dar or mai fi, in rest cam subtire cu tinerii, sunt strategii si strategii, ambele variante sunt bune, te poti concentra pe formarea lor si investi in ei dr ii si poti cumpara deja formati, sa zic asa.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează