FOTBAL  »  Superliga  »  MESAJUL LUI MIRCEA SANDU PENTRU ROŞ-ALBAŞTRI:

“Steaua nu riscă excluderea”

Articol de - Publicat duminica, 08 iunie 2008 00:00

Preşedintele FRF spune că forul pe care îl conduce a făcut demersuri pe lîngă UEFA pentru ca trupa din Ghencea să nu fie dată afară din Champions League.

Steaua a primit ieri o veste bună în cazul “Valiza cu bani”. FRF a anunţat oficial, prin vocea lui Mircea Sandu, că gruparea din Ghencea nu riscă să fie exclusă din Ligă, deşi a fost penalizată de Comisia de Disciplină conform articolului care se numeşte “Corupţie”.

“Steaua nu riscă să fie dată afa­ră din Europa”, a spus răspicat ieri Mircea San­du, într-un interviu acor­dat pentru TVR. Naşu’ a pre­cizat apoi de ce Stea­ua nu va păţi ca FC Porto. “Cazurile nu sînt ase­mă­nă­toare. La Porto a fost vorba despre corupţie, la Steaua des­pre sti­mulare, deci nu de co­rupţie. Oricum, am făcut demersuri la UEFA pentru ca Steaua să nu fie ex­clu­să”, a adăugat Sandu.

Totuşi, şeful FRF a ţinut să tri­mi­­tă o ameninţare directă clu­bu­ri­lor din România. “Ce a păţit Steaua tre­­buie să fie un semnal de alarmă pen­­tru că începînd cu 1 iulie, regu­la­mentul intern prevede retro­gra­da­rea echipelor pentru astfel de prac­tici”, a încheiat Mircea Sandu.

1 august e data limită pînă la care UEFA trebuie să dea o de­cizie finală în cazul Stelei. În aceeaşi zi e tragerea la sorţi a meciurilor din turul 3 preliminar al Ligii.

“Să se sesizeze comisia!”

Declaraţiile făcute de jucătorul Universităţii Cluj, Fabien Boudarene, i-au determinat pe şefii din Ghencea să se întrebe de ce Comisia de Disciplină nu se sesizează pentru a ancheta cazul. “Goian a fost judecat şi chiar suspendat două etape pentru că a zis că Oţelul a fost stimulată de CFR la meciul cu Steaua. Afirmaţiile foarte grave ale francezului de ce nu sînt băgate în seamă?”, a spus unul dintre şefii Stelei. “CFR şi Steaua au propus sume mari de bani jucătorilor adverşi, între care unii de la echipa mea. Cînd am auzit, am refuzat să mai joc”, a spus Boudarene pentru L’Equipe.

Declaraţia zilei: Valeriu Argăseală, preşedinte Steaua

“Sancţiunea împotriva Stelei n-a avut nici un suport regulamentar. Cei din comisie mai întîi au dat decizia şi abia apoi au încercat să-i găsească o motivaţie”

Flash News: cele mai importante reacții și faze video din sport
Citește și:
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Superliga
Reacția fotbalistului luat de guler de Dorinel Munteanu: „Suntem obișnuiți!”
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Superliga
Dinamo poate pierde 1 milion de euro » Ultimele informații despre acest caz care le dă fiori „câinilor”
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid
Campionate
Neil Lennon a semnat » Unde s-a angajat la o lună după despărțirea de Rapid

Povestea de film a unui fotbalist născut la Aiud, ajuns antrenor la Galatasaray, Dinamo Tbilisi și Lokomotiv Moscova! » A dispărut după singurul meci la care a asistat Stalin în tribune și se spune că ar fi fost executat

Medaliata cu argint de la Jocurile Olimpice i-a lăsat muți de uimire! A venit cu o rochie transparentă la „Săptămâna modei”


Comentarii (25)
 •  09 Iunie 2008, 00:50

dragomir si M.sandu spun ca steaua nu trebuie exclusa.De ce nu lasa uefa sa decida? daca era Rapid sau Dinamo in situatia stelei cei 2 chiar recomandau uefa sa -i excluda.inseamna ca becali ia umplut de bani si pe ei.

 •  08 Iunie 2008, 20:03

in opinia nasului valiza e doar io stimulare, nu un acrt de coruptie, dar sacosele, marturisirile, tot stimultente au fost bulina albastra, sandule. atunci uefa, sa termine cu tine, becali si dragomir ca ati distrus fotbaqlul, competitia, spectacolul, pt. ca v/ati lasat stimulati cu o bricheta. traiti din munca si talentul jucatorilor din afara. demisia sau demiterea de catre uefa si parchet. pestele de la capul lui sandu, lupescu, mitica.

 •  08 Iunie 2008, 19:50

500 caractere nu-mi ajung sa spun ca base i-a tras-o ciobenului in speranta ca-i va recupera electoratul. Dar se inseala amarnic, stelistii nu vor mai vota cu un shmecher care se lupta impotriva coruptiei, dar nu cistiga niciodata. Noi nu votam looseri, basescule !

Vezi toate comentariile (25)
Comentează