FOTBAL  »  Superliga  »  CEAHLĂUL - STEAUA 3-4

Steaua, peste tot acasă? Golubovici a fost fluierat de către propriii fani cînd a bătut penaltyul Ceahlăului

Articol de - Publicat luni, 11 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 11 martie 2013 17:56

În minutul 35 al meciului Ceahlăul - Steaua (3-4), Golubovici se pregătea să execute lovitura de la 11 metri acordată de arbitrul Cojocaru, iar atacantul nemţenilor a bătut fără speranţe pentru Tătăruşanu, ducînd scorul la 2-3.

Cea ce-a frapat a fost faptul că mulţi dintre spectatori, fani ai galben-negrilor, l-au apostrofat şi chiar huiduit pe fotbalist cînd se pregătea să execute penalty-ul!

La final, Golubovici a părăsit ultimul terenul, extrem de supărat.Reghe: "Ne-ar trebui un stadion mai mare: "Este frustrant să te înjure tocmai propriii tăi suporteri. Probabil că respectivii ţineau cu Steaua, chiar dacă sînt din Piatra Neamţ. Nu le putem noi cere spectatorilor să ne simpatizeze.

Dar este frustrant, repet, pentru jucătorul în cauză, care îşi face datoria pentru echipa unui oraş", a comentat antrenorul Ceahlăului, Costel Enache, la finele partidei. Şi Laurenţiu Reghencampf a spus:

"Steaua este peste tot acasă în România, nu este ceva nou pentru noi. Fotbalul nostru este atractiv şi place tuturor, de aceea numărul fanilor noştri a crescut în ultima perioadă. Nu mai vorbim de partidele de acasă, chiar ne-ar trebui un stadion mai mare".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
1soldat
1soldat  •  12 Martie 2013, 15:02

stire de prima pagina nu?.....si acum ma intreb oare ce procentaj dintre activistii GSP si-au facut altar in debara cu oile si ciobanul "atotputernic" iar d-nul Geambasu intr-un extaz de ironie ne spune ca "Romania a devenit tara unei singure echipe".Voi,o mare parte din ziaristi ati facut posibil asemenea lucru.Redescoperiti alte echipe doar cand e vorba de scandal si neajunsuri.Sportul pana acum unde era?! iar de 2-3 zile ii vedem pe d-nul Siman si pe Varga 24/24.A reusit "luminatorul" sa va intimideze si sa va transforme in niste acrobati din marele lui circ.Pacat.FZR Rapid!

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  12 Martie 2013, 10:52

Niste tarani....mentalitate de sat!

dinamir
dinamir  •  11 Martie 2013, 22:47
Postat de mihai.dan pe 11 Martie 2013, 21:35

Steaua = campioana unei mari iubiri....craiova a cazut pe 2 :)))) asta nu vreti sa recunoasteti

Niciodata!Cu acea echipa a Craiovei tineau si stelistii si dinamovistii cand juca in Europa.Din cauza voastra cei care nu stiti decat sa jigniti suporterii altor echipe in frunte cu eminenta NN Stoica ati ajuns ca in afara de stelistii sa nu se mai bucure nimeni de performantele stelei.De aceea Craiova va ramane campioana unei mari iubiri in ciuda promovarii cu orice pret pe toate canalele si eliminarea gazetarilor care nu scriu apreciativ la adresa stelei sau nu-i ridica osanalele lui gigi becali.Respect Craiova Maxima.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează