FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua poate să-l ia pe Horacio Cardozo gratis peste cîteva zile

Levy îl vrea neapărat pe Cardozo
Levy îl vrea neapărat pe Cardozo

Articol de - Publicat joi, 14 iulie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 iulie 2011 20:29

Mijlocaşul vrea 20.000 de euro lunar, acelaşi salariu pe care îl primeşte şi la Kavala, grupare ce riscă să fie retrogradată în liga a doua elenă.


Steaua are noroc: jucătorul cu care vrea să-şi întărească linia de mijloc va fi gratis! Horacio Cardozo, un mijlocaş argentinian în vîrstă de 31 de ani, profită de situaţia disperată în care se află Kavala, gruparea care îl are sub contract, şi va deveni liber de contract în zilele următoare. Formaţia greacă are grave probleme financiare şi oricum avea de gînd să renunţe la Cardozo în vara asta.

Steliştii s-au interesat de preţul argentinianului şi li s-a transmis că el costă 300.000 de euro acum. Roş-albaştrii aşteaptă însă ca fostul club al lui Marius Niculae să fie trimis în divizia secundă, pentru ca sud-americanul să devină disponibil gratis. S-au interesat inclusiv de pretenţiile lui financiare. Vrea 20.000 de euro lunar, sumă pe care Steaua i-o poate asigura din salariu şi dintr-o primă de instalare.

"E pitbull adevărat"
Mihai Stoica şi Ronny Levy vor să rezolve cît mai rapid achiziţionarea lui Horacio pentru că el ar acoperi un post descoperit acum. Iorgos Mazias, un jurnalist grec care scrie despre fotbal, explică ce fel de fotbalist îşi ia Steaua: "Cardozo e pitbull adevărat! Foarte, foarte agresiv, puternic, deşi e scund. E genul de mijlocaş exclusiv defensiv, adică un distrugător, să nu vă aşteptaţi să paseze genial sau să dribleze! Ofensiv, e util doar graţie şuturilor de la distanţă. Trage tare şi încearcă asta des".

12 cartonaşe a încasat Cardozo în 22 de meciuri jucate în sezonul trecut din Grecia, dintre care 10 "galbene" şi două "roşii"

"Kavala nu se va desfiinţa, nici nu va fi retrogradată! Am vorbit cu preşedintele de aici, iar Cardozo, care mai are un an de contract, poate pleca la Steaua doar pe bani!"
Marius Şumudică, antrenor Kalava

Niculae îl laudă
Cardozo a fost coleg cu Marius Niculae la Kavala, în ultimele şase luni. Au terminat pe locul 7 în Grecia. Niculae îl vede un transfer bun pentru Steaua: "Cardozo e puternic, bătăios, extrem de agresiv. Şi e destul de tehnic pentru un închizător. Categoric, s-ar descurca fără probleme în România!".

Yazalde s-a operat
Alt străin vizat de Steaua, Yazalde Gomes, de la Braga, a suferit o operaţie la menisc şi va fi disponibil abia peste o lună. Roş-albaştrii îl vor chiar şi aşa, fiindcă Mihai Stoica l-a văzut în Portugalia şi a rămas impresionat de calităţile atacantului în vîrstă de 22 de ani. Discuţia cu Braga e pentru un împrumut pe un an, cu opţiune de cumpărare din partea Stelei.

Şi Steaua, şi Dinamo visează la Marica
Gigi Becali se gîndeşte iar la Ciprian Marica, devenit liber după ce a reziliat contractul cu Stuttgart: "I-aş face un contract pe şase luni sau pe un an, cu opţiunea să poată pleca la orice ofertă care îi convine, adică să se vîndă singur". Becali l-a sunat pe Mihai Stoica în timpul unei conferinţe de presă şi i-a cerut să discute cu atacantul de 26 de ani şi să-i transmită oferta. El l-a mai abordat pe Marica şi în iarnă, cînd îl voia împrumut din Germania, dar vîrful a refuzat. Cristi Borcea l-ar dori şi el la Dinamo, în aceleaşi condiţii ca Steaua.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
rusanu
rusanu  •  15 Iulie 2011, 12:13

asta e un alt rebut si rasuflat pe deasupra are 31 de ani!!!!! si in plus nu le are cu fotbalul, le are cu datu' la picioare e un jucator care, datorita comportamentului in teren va sta cel mai mult timp suspendat, asa ca ce folos sa-l mai transfere chiar si gratis!!!!!!!

sibelius
sibelius  •  14 Iulie 2011, 19:44
Postat de imperator pe 14 Iulie 2011, 00:36

20.000 pe luna ? Nu vine , Bourceanu refuza Steaua ptr. ca Jiji nu.i da 15.000 .

10.000 salariul + 120.000 prima de instalare=20.000 pe luna

sirius55
sirius55  •  14 Iulie 2011, 15:56

sper sa nu-l ia ca au mijlocas defensiv mai bun, asta doar suteaza la poarta, altceva nimic ,NU ARE STEAUA NEVOIE de mijlocasi defensivi DAR ADUCETI ODATA SI UNUL OFENSIV UN CONSTRUCTOR DE JOC ! Astia-s nebuni daca nu gasesc mijlocasi ofensivi aduc distrugatori, chiar daca mai avem, asa, sa fie acolo!!! NU conteaza ca n-avem mijlocasi de creatie si nici om de gol !!!...sa fie cit de multi mijlocasi defensivi !!!! Pentru ce ? poate stie becali sau mm,poate vor sa-i foloseasca moneda de schimb....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează