FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua poate stabili un record fabulos în meciurile cu City și Dinamo: 100.000 de spectatori în 4 zile?

Steaua va întâlni Dinamo la patru zile după meciul cu City
Steaua va întâlni Dinamo la patru zile după meciul cu City

Articol de - Publicat joi, 11 august 2016 00:00

Steaua poate stabili un record fabulos: să umple de două ori Arena Naţională în mai puţin de o săptămână: pe 16 august cu City și pe 20 cu Dinamo.

Trupa lui Reghecampf se află în faţa unei mari provocări. Miljocul lunii august poate aduce o performanţă rară în fotbalul românesc şi chiar pentru multe echipe de pe continent. Steaua ar putea atrage peste 100.000 de spectatori la două meciuri de pe teren propriu, pe care le dispută în mai puţin de o săptămână.

Disputa cu City e programată marţi seara, 21:45, în barajul pentru grupele Ligii. Peste numai 4 zile, pe acelaşi stadion, dar de la ora 21:00, e programat Derby de România.

Cum Dinamo a început bine sezonul şi e lider în clasament, profitând de faptul că Steaua şi-a amânat întâlnirea din prima etapă, cu Poli Iaşi, confruntarea se anunţă poate cea mai interesantă şi mai plină de suspans din ultima vreme.

Cu Dinamo, o treime din City

Şi preţurile vor fi altele la bilete, faţă de cele de la jocul cu trupa lui Guardiola. Steaua încă nu le-a stabilit şi probabil că le va pune în vânzare imediat după partida cu Manchester, dar tichetele la peluză foarte probabil vor fi undeva în jur de 20-25 de lei, ca la returul cu Sparta Praga.

Dacă va reuşi să umple de două ori Arena Naţională, pe lângă un record de asistenţă imposibil de doborât de altă echipă, inclusiv de naţională, Steaua se va alege şi cu o reţetă formidabilă: minimum 2 milioane de euro. 1,5 de pe urma confruntării cu City şi măcar o jumătate de milion din Derby de România.

48.632a fost cifra spectatorilor prezenţi la ultimul Derby de România în Liga 1, disputat pe Arena Naţională: Steaua - Dinamo 1-1, în aprilie acest an

49%dintre români simpatizează cu Steaua şi 11% cu Dinamo, conform unui sondaj realizat în februarie 2016 de Centrul de Studii şi Cercetări Infopolitic

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (23)
eucutine
eucutine  •  11 August 2016, 12:30

suporterii fcsb-lui, cei adevarati, sunt cei care au fost la meciul cu satelitul din Chiajna, restul sunt doar privitori.

ares123
ares123  •  11 August 2016, 12:19
Postat de mariuss72 pe 11 August 2016, 10:17

Vezi ca eram ironic, chiar trebuie sa subliniez asta? :) Si poate n-ai vazut meciul de la Cluj...

Si la mine tot ironie era...

conasu_boeru
conasu_boeru  •  11 August 2016, 11:56
Postat de sadiku pe 11 August 2016, 11:34

Dinamo care nu castiga nimic este o mizerie :))))))))))....dinamo care i au batut pe cei de la viitorul de 2 ori in 10 meciuri ....acum intreb eu Fcsb ce a facut cu viitorul ????.....oare Dodel 2 valoreaza 1 ,5 mil ???? ...eheee omenia este scumpa...esti un creier spalat

As fi vrut să ii spun că Dinamo nu a avut niciodată sub 8500 de spectatori pe Arena Națională și multe altele dar mi-am dat seama că nu pot purta un dialog cu acest specimen corigent la educație !

Vezi toate comentariile (23)
Comentează