FOTBAL  »  Superliga  »  DERBY

UPDATE / Steaua - Rapid şi Steaua - CFR se joacă pe Naţional Arena! Ce le urează MM Stoica rivalilor giuleşteni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 iulie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 iulie 2013 18:17

UPDATE / Anunţat iniţial că şi meciul cu CFR Cluj se va disputa pe Ghencea, steliştii s-au răzgîndit şi vor evolua împotriva ardelenilor tot pe Arena Naţională, la fel ca împotriva Rapidului. "Vom juca ambele meciuri, şi cu Rapid, dar şi cu CFR pe Naţional Arena, jucătorii au fost impresionaţi şi ne-au cerut să jucăm acolo", a explicat Reghecampf la Fanatik Show, Digisport.

******

Derbyul Steaua - Rapid, programat în etapa a III-a, se va disputa pe Arena Naţională şi nu pe Ghencea, aşa cum fusese anunţat iniţial.

Managerul roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a anunţat schimbarea pe contul său de facebook: "Meciul cu Rapid (grupare careia ii doresc, fara nicio ironie, multa bafta la TAS) se va juca pe National Arena.

Chiar daca terenul din Ghencea este impecabil, baietii au cerut sa joace pe National Arena. Vinovati sunt cei peste 40.000 suporteri de aseara. Asemenea atmosfera ar trebui interzisa uitati-va ce se intampla...trag oaspetii de timp la 3-0...

Ultimele 3 meciuri, 110.000 stelisti fanatici, 3 victorii consecutive, golaveraj 10-0", a scris MM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (76)
dj_smoc
dj_smoc  •  18 Iulie 2013, 10:28

Capcaunilor, derby inseamna un meci intre echipe din acelasi oras. Si da, meciul cu rapid este derby, mai putin insemnat decat cel cu dinamo, ce-i drept.

crystyanbet
crystyanbet  •  17 Iulie 2013, 20:56

SUSPENDAREA STELEI E FOARTE APROAPE :))))

buerebuistas
buerebuistas  •  17 Iulie 2013, 20:24
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Ce sa le ceri unor imberbi , asteptam si fanii lui FC HauHau

Vezi toate comentariile (76)
Comentează