FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua se gîndeşte la turul 3: "Pe ei nu îi vrem, în rest nu avem probleme"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iulie 2013 00:00 / Actualizat joi, 18 iulie 2013 19:09

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a vorbit despre partida din prima etapă cu Ceahlăul, dar a dezvăluit şi echipele pe care şi-ar dori să le evite în turul 3 din Champions League.

"Mă uitam cu Reghe peste echipa Ceahlăului, e echipă bună, peste ceea ce aveau anul trecut. E un meci pe care îl tratăm cu maximă seriozitate. Dar în ultimele partide pe teren propriu am distrus tot.

Am marcat 10 goluri şi nu am primit nici măcar unul. Oricum, nu se pune problema să vorbim despre proporţiile scorului. Eu niciodată nu o să vorbesc despre asta", a spus MM.

...despre turul următor: "Aş vrea să evităm Elfsborg, Maccabi Tel Aviv şi Molde. Una din astea mi-aş dori să întîlnim în playoff. În rest, restul echipelor le eliminăm fără prea multe probleme.

Dar să nu uităm că în sezonul trecut campioana Luxembourgului a eliminat Red Bull Salzburg", a spus Mihai Stoica la Fanatik Show de la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
ogica30
ogica30  •  19 Iulie 2013, 09:23
Postat de alexzece pe 19 Iulie 2013, 02:55

Dintre echipele de doi bani cu care am putea cadea in turul al 3-lea.Elfsborg e o echipa e doi bani jumatate,e o idee mai greu.Undeva la nivelul lui Molde.Pe care i-am batut in dubla mansa anul trecut.Deci,asta e diferenta intre Steaua si Dinamo.Mare.

acum sa nu ne fie cu suparare dar cu ce echipa a jucat molde(cel putin meciul tur), care era mai mult cu gandul la castigarea campionatului.

plischi
plischi  •  19 Iulie 2013, 05:19

pleiofu' va fi piatra de incercare.

alexzece
alexzece  •  19 Iulie 2013, 02:55
Postat de conasu_boeru pe 18 Iulie 2013, 22:33

Cum adica nu vrea Elfsborg ?! Doar e o echipa accesibila , slaba , de mana a doua pe care voi o puteti zdrobi ! Asa spuneati dupa ce suedezii au eliminat Dinamo ! Ca e o petarda de echipa !!! Acum nu o vrea NN ? Eu as vrea sa picati cu astea slabe cu care a jucat Dinamo...

Dintre echipele de doi bani cu care am putea cadea in turul al 3-lea.Elfsborg e o echipa e doi bani jumatate,e o idee mai greu.Undeva la nivelul lui Molde.Pe care i-am batut in dubla mansa anul trecut.Deci,asta e diferenta intre Steaua si Dinamo.Mare.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează