FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua se întăreşte în continuare: "Săptămîna viitoare cred că-i transferăm"

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 03 august 2013 15:05

Laurenţiu Reghecampf şi MM Stoica au anunţat că Steaua vrea să mai transfere doi jucători, un mijlocaş dreapta şi un atacant, dar nu au vrut să dea nume.

Gazeta Sporturilor a aflat că Younes Hamza de la Petrolul şi Laurenţiu Iorga de la Oţelul sînt ţintele roş-albaştrilor. Astăzi, managerul Mihai Stoica a susţinut din nou că Steaua va mai transfera doi jucători săptămîna viitoare.

"În momentul ăsta, cu întăririle la care ne-am gîndit, cred că putem ajunge chiar să facem o figură foarte bună. Mai sînt doi jucători pe care dorim să-i transferăm şi săptămîna viitoare cred că o vom face. Nu o să discutăm acum despre ce jucători e vorba", a adăugat Stoica.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (61)
paiazze
paiazze  •  04 August 2013, 01:01

Hamza nu e musulman? Ce sa caute el la Steaua "crestina"? Pe de alta parte, poate crapa maimuta cand vede un musulman in echipa lui si ne face un bine tuturor.

hexess
hexess  •  03 August 2013, 23:19

Nici vorba de Hamza, refuzul Petrolului a fost categoric. Ori e vorba de altcineva si atunci Gazeta a aflat prost, ori doar profitati ca stoica n-a dat nume si mai bagati voi un pic batul prin gard daca tot n-ati avut azi derby de comentat.

thumbzilla..
thumbzilla..  •  03 August 2013, 21:57

Hamza ar fi util,dar Iorga la cati mijlocasi avem in lot,nu cred ca are vreun sens transferul lui.

Vezi toate comentariile (61)
Comentează