FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - STEAUA 1-1

Steaua se mută la Băneasa!

Articol de - Publicat vineri, 29 aprilie 2011 00:00 / Actualizat joi, 28 aprilie 2011 23:13

Gigi Becali spune că va construi o nouă bază sportivă, iar meciurile roş-albaştrilor de pe teren propriu se vor disputa pe National Arena

Patronul Stelei anunţă schimbări masive pentru următorul sezon! Cea mai şocantă decizie este mutarea echipei din Ghencea. "În cîteva luni termin baza sportivă de la Băneasa. Vom avea cinci terenuri de antrenament acolo şi un hotel de 60 de locuri. Gata, o să fie sub ochii mei de-acum. Dimineaţa, la 9:00, mă duc la ei, să văd atunci ce mai pot spune?! Gata, o să am bază sportivă şi nu o să mai joc nici un meci în Ghencea, o să joc pe noul stadion!", a tunat Becali. El a pus şi o condiţie pentru a lăsa echipa pe stadionul pe care evoluează din 1974: "Dacă cei de la Peluza Sud îşi cer iertare, atunci rămîn, altfel, la revedere! Nu mă mai judec nici cu MAPN-ul, îmi iau lucrurile şi plec!".

"Le las istoria!"
Finanţatorul din Ghencea a anunţat că e gata să renunţe şi la palmaresul echipei. "Le-o las celor de la Peluza Sud, dacă ei consideră că e a lor, şi lui Tudorel Stoica, să nu mă mai conteste. Să se ducă ei duminica să plîngă pe morminte părăsite, pentru că nu va mai rămîne nimic la stadion, totul se va degrada. Suporterii care mă iubesc şi vor să meargă cu mine, vor veni şi pe noul stadion. Asta e ultima soluţie, ce să fac, să mă bat cu pietre? Îmi fac şi o firmă de pază şi cine va mai înjura nu va mai intra niciodată pe stadion! Poate că milioanele de suporteri ai Stelei nu sînt de acord, dar sper să mă înţeleagă pentru că altfel nu o mai scoatem la cale cu huliganii!", a anuţat Becali.

AISS: "Va fi o echipă surogat!"
Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti, cea care-l contestă cel mai dur pe Gigi Becali, consideră că gestul lui Becali ar fi o ofensă la adresa tuturor suporterilor stelişti: "Dacă echipa va pleca de pe stadionul unde s-au obţinut cele mai mari performanţe, noi nu vom avea nici o legătură cu surogatul care se va naşte. Sîntem gata să preluăm palmaresul şi să-l dăm persoanelor interesate să preia acest club!".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
sica2ro200
sica2ro200  •  11 Mai 2011, 20:27

tot neamul lu' jiji intr-un singur film : ://www.youtube.com/watch?v=0gEDUDmZkyc intrati fratilor sa radeti si sa lasati un comment in romana :)..........BAFTA

pascal2000
pascal2000  •  29 Aprilie 2011, 16:55

DACA tot zici ca nu ai nevoie de suporteri de culori si palmares de ce nu renunti si la nume?de ce STEAUA?nu ar suna mai bine FC BECALI .SA?:))

baloi
baloi  •  29 Aprilie 2011, 11:08

din pacate nu va pleca ciobanul este constient ca nu se va mai putea intoarce si orice club de fotbal cu echipa in liga 3 care ar juca in ghencea ar avea mai mare suport decat dodel&co dar e bine ca a amenintat cu asta s-a speriat albanezul poate ca la incidentul urmator va schimba echipa nu numai stadionul

Vezi toate comentariile (17)
Comentează