FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Steaua şi Manchester United se bat pentru viitoarea mare vedetă a fotbalului românesc! Decizia luată de Louis van Gaal

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 decembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 14 decembrie 2014 11:19

A debutat în Liga 1 la 16 ani şi o lună, fiind trimis de tatăl său în ultimele minute ale meciului cu Viitorul - FC Botoşani, 1-2.

Puştiul Viitorului, Ianis Hagi, e deja văzut drept unul dintre posibilele mari staruri ale fotbalului mondial. Presa din Italia a anunţat în ultima săptămînă interesul lui AS Roma, Fiorentina sau Inter pentru Ianis, iar, recent, englezii au aruncat bomba.

Presa anunţă că Louis van Gaal îşi va trimite în România unul dintre colaboratori pentru a-l monitoriza pe Ianis. Dacă acesta va confirma aşteptările olandezului, atunci fiul lui Hagi va merge la Manchester.

În vară şi Galatasaray s-a interesat de Hagi, însă "Regele" a blocat atunci trecerea fiului său în Turcia, fiind de părere că jucătorul nu ar fi fost încă pregătit de un transfer.

De Ianis se mai interesează şi Steaua, iar puştiul de 16 ani a spus recent că nu ar refuza o trecere în Ghencea.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (44)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 11:04
Postat de mambo pe 14 Decembrie 2014, 20:02

Doar pentru ca te cheama Hagi nu cred ca "se bat" Man.Utd. sau Steaua pentru tine. Voi, presarii, sunteti gata sa aruncati cu titluri gogonate ori de cate ori apare vreun interes in acest sens. Din istoria fotbalului nu cunosc un singur caz in care fiul sa fi ajuns vreodata la valoarea tatalui si nici invers. Pana acum nu a impresionat pe nimeni, poate pe taica-su.

tu chiar ai crezut ??..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 11:04
Postat de vali_dinamo pe 14 Decembrie 2014, 18:52

Din respect pentru tatal lui, cei de la MU i-au facut o invitatie lu' ala micu' sa viziteze Anglia. Palatul Buckingham, Turnul Londrei, Old Trafford, etc. 7 zile, cazare, masa, transport si 10 lire diurna.

..)))))))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Decembrie 2014, 11:03
Postat de tandd pe 14 Decembrie 2014, 18:56

ptr ca aia porneste de la varsta de 7 ani in primii pasi de juniorat,nu ca la noi unde la antrenamentele multor echipe se invata stopul,centrarea sau pasa filtranta la 18 ani.Juniorii inseamna antrenamente specific varstei,nu rezultatul unui meci,inseamna sa fortezi juniorul sa gandeasca mai repede si sa gaseasca si Solutia cea mai eficienta in cel mai scurt timp,sa foloseasca ambele picioare la fel si etc ect etc,....cine sa faca asta la noi?,,marile glorii,,,care-s puse pe posturile astea si care au jucat doar din talent???fotbalul s-a schimbat,noi inca suntem la nivelul de acum 20 ani,incercam sa batem pe toti din ,,talent,,,nu merge,sau o putem face doar cand si cand

nu am nimic de adaugat..)) ai scris acceptabil..)) like.

Vezi toate comentariile (44)
Comentează