FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID, AZI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua şi Rapid se bat pe ultimul loc european

Articol de - Publicat miercuri, 04 mai 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 mai 2011 10:34

Din luptă pentru titlu, Derby-ul liniei 41 a ajuns o simplă bătaie pentru locurile 5-6.

Rapid şi Steaua îşi dispută astăzi locul 5, ultimul care aduce 100% calificarea în Europa League. Pentru ca locul 6 să meargă în cupele europene, cîştigătoarea Cupei trebuie să ocupe una dintre poziţiile 3, 4 sau 5. Chiar şi aşa, cine pierde astăzi riscă să părăsească Top 6-le Ligii 1 în dauna celor de la Gaz Metan.

Istoria recentă ţine cu Rapid
Steaua n-a mai învins Rapidul pe teren propriu din 2002! De atunci au fost 5 egaluri şi 2 înfrîngeri. În plus, ultima victorie în campionat datează din 2008, obţinută la "masa verde" în celebrul caz "Bricheta". "Roş-albaştrii" au obţinut totuşi un succes în faţa giuleştenilor în acest sezon, 1-0 în sferturile Cupei României.

Fără "vişinii" pe stadion
Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a anunţat ieri că galeria Rapidului nu va beneficia de nici un bilet la derby. "Regulamentul nu spune că trebuie să le dăm neapărat bilete", şi-a motivat acesta decizia. La partida tur, suporterii "militarilor" au refuzat cele 406 tichete.

Dacă Steaua e o prezenţă constantă în Europa, reprezentînd mereu România în ultimele 8 sezoane, Rapidul ar bifa cel de-al treilea an la rînd cînd ar rămîne în afara grupului european al Ligii 1.

Derby-ul dintre Steaua şi Rapid va avea loc azi, de la ora 20:30, pe DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO. Golurile şi cele mai importante faze VIDEO ale partidei vor fi tot pe GSP.RO in timp real.

Echipele probabile:
STEAUA: Tătăruşanu - Emeghara, Geraldo, Gardoş, Latovlevici - Răduţ, Brandan - Nicoliţă, Surdu, Cr. Tănase - Bilaşco
Antrenor: Sorin Cîrţu
Rezerve: R. Stanca, Iliev, Szekely, Onofraş, Martinovici, N. Dică, L. Marinescu

RAPID: D. Coman - Rui Duarte, Marcos Antonio, Glauber, Ezequias - M. Roman, N. Grigore, C. Lazăr, Bozovici - Herea, Pancu
Antrenor: Marian Rada
Rezerve: Straton, Vidanov, Al. Ioniţă II, S. Frunză, Olberdam, Grigorie, Candido Costa

Arbitru: Robert Dumitru (Braşov)

CLASAMENTUL LUPTEI PT. EL
4. Dinamo 50
5. Steaua 50
---------------
6. Rapid 49
---------------
7. Gaz Metan 47

PROGRAMUL
DINAMO
(a) CFR Cluj
(d) Craiova
(a) Brăneşti
(d) Poli TImişoara

STEAUA
(a) Rapid
(d) Gaz Metan
(a) Tg. Mureş
(d) CFR Cluj

RAPID
(d) Steaua
(a) Tg. Mureş
(d) U Cluj
(a) FC Braşov

GAZ METAN
(d) Bistriţa
(a) Steaua
(a) CFR Cluj
(d) Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
eminem1993
eminem1993  •  04 Mai 2011, 19:58

Sper din tot sufletu sa castigam

blyzz3d
blyzz3d  •  04 Mai 2011, 19:07

Pentru gestul pe care clubul Steaua l-a facut (si ma refer aici la faza cu biletele pentru suporterii giulesteni) ar trebui ca galeria stelista sa nu mai fie primita pe niciun alt stadion din Romania. sincer asta meritati pentru o asemenea rusine !

l0gan.
l0gan.  •  04 Mai 2011, 11:36
Postat de phillipss pe 04 Mai 2011, 10:31

sunt stelist de multi, multi ani, dar spre binele stelei ar fi sa nu prinda europa vreo 2-3 ani de zile la rand, sa il ajunga pe cioban cheltuielile mai mari ca incasarile si va pleca singur.daca iar prinde steaua ultimul loc de europa league, al treilea an la rand, se repeta la infinit scenariul: la vara ciobanul la 10 jucatori noi, alt antrenor si anunta ca spulbera tot si ia campionatul cu 10 puncte avans.dupa 5 etape si alt antrenor, deja anunta ca da nush cati afara in iarna.in iarna, dupa alt antrenor schimbat zice ca macar locul 2, sa mearga in liga.apoi, vrea locul 1 pana de paste, iar in final cu o masa verde-ceva, prinde gafaind un izbavitor loc 6.an de an.mie mi-a ajuns.

mai baiete niciodata nu stii ce inseamna ?:)))))invata mai intai cuvantul si poi spune ca jiji o sa plece de acolo :))))eu unul personal l as vrea pana la moarte lui in ghenceasau ma rog mai nou la baneasa:))))))cat despre restul comnetariului sa te auda cel de sus;)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează