FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - LEGIA VARŞOVIA, MIERCURI, 21:45, DIGISPORT 1, DOLCESPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua stă doar în Piovaccari » Nikolici va lipsi două luni!

Articol de GSP - Publicat luni, 19 august 2013 00:00 / Actualizat luni, 19 august 2013 13:49

Steaua va rămîne cu un singur vîrf autentic în lot pentru următoarele două luni.

Conform DolceSport, Stefan Nikolici va fi operat astăzi, din cauza unor complicaţii apărute la genunchiul stîng, cel la care a suferit o intervenţie chirurgicală şi în luna martie. Astfel, singurul atacant care rămîne la dispoziţia lui Laurenţiu Reghecampf este Federico Piovaccari.

Tehnicianul mai poate improviza cu Leandro Tatu, revenit şi el după o accidentare, şi cu Gabi Iancu, folosit pe postul de vîrf pe finalul meciului cu CFR Cluj. Ambii sînt însă obişnuiţi să joace în spatele atacanţilor.

Steaua negociază în această perioadă cu Chima, atacantul lui Molde, şi cu Wesley Lopes, care poate pleca gratis de la Al Hilal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
microbuzulbotosani
microbuzulbotosani  •  20 August 2013, 00:07

steaua este o echipa speciala in care nici macar messi nu ar face fata , lucru confirmat prin faptul ca in ultimii ani , clubul nu a avut niciodata mai mult de un atacant:dica,thereau,iacob,rusescu,nikolic,piovaccari. in schimb au marcat intotdeauna fundasii centrali:radoi,goian,chiriches,szukala.

travk
travk  •  19 August 2013, 20:06

Niko betivu jur ca a fost blestemat cu Dinamu de toti stelistii care se uitau la meci, altfel nu-mi explic, practic revina in noiembrie si mai sta sigur o luna in antrenamente deci anu asta am scapat de el, Doamne Ajuta!!! poate sa il bage si pe Gardos atacant oricum e mai bun ca Nikolici hahah

rsalexander
rsalexander  •  19 August 2013, 18:57
Postat de adrian84 pe 19 August 2013, 16:24

Steaua si Astra se vor califica. Swansea nu va da nici o sansa Petrolului. Am vazut o parte din meciul acestora contra celor de la United. Desi au luat bataie cu 4-1 au arata o forta cu mult peste echipa romaneasca. Cat despre Sporting Braga, cred ca este peste Pandurii.

Ti-am zis ca e accidentat alcolistu' asta. Sa speram ca mai creste italianu' si o sa mai vina un atacant pana isi revine Nikolici si nu va mai intra in calculele antrenorului pentru ca n-are treaba cu meseria asta...

Vezi toate comentariile (38)
Comentează