FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASTRA, AZI, 19:30, GSP.RO, DIGI 1, LOOK TV

Steaua tremură după ce a avut ambele mîini pe titlu » Ar trebui demis Costel Gâlcă?

Costel Gâlcă
Costel Gâlcă

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 aprilie 2015 11:07

Steaua a avut titlul în buzunar, însă rezultatele slabe din retur au redus avantajul de 10 puncte la 2.

ASA Tg. Mureș are un parcurs de senzație în 2015. Ardelenii au cîștigat nu mai puțin de 25 de puncte dintr-un total de 27 puse în joc! Asta în timp ce campioana României a strîns numai 13 în opt partide.

tabel

Există un precedent

Costel Gâlcă a primit semnale clare din partea lui Gigi Becali că înțelegerea sa nu va fi prelungită, iar pierderea unui avantaj uriaș în lupta pentru titlu va grăbi despărțirea. În 2005, patronul Stelei nu a ezitat să-l demită pe Walter Zenga cu numai 3 etape înainte de finalul sezonului.

Italianul avea șase puncte avans cu șapte runde înainte de sfîrșitul campionatului, dar a rămas doar cu o lungime în fața lui Dinamo cu 3 meciuri rămase de jucat. Becali l-a înlocuit cu Dumitru Dumitriu, care a cîștigat toate partidele și titlul 22.

Vine ”Lippi”

În cazul în care Gâlcă va fi demis, atunci Gigi Becali va apela cel mai probabil la Mihai Stoichiță, tehnician cu 3 mandate la campioana României. Acesta ar fi însă doar ”intermediar”, urmînd să plece la finalul sezonului. Favorit să antreneze Steaua în sezonul viitor este Cosmin Olăroiu, însă acesta trebuie să-și rezilieze contractul cu Al Ahli.

În cazul în care nu va reuși să rupă înțelegerea cu arabii, Steaua se va orienta spre Laurențiu Reghecampf sau Dan Petrescu.

29 aprilieeste data la care va avea loc ceea ce poate fi meciul decisiv pentru titlu, Steaua - ASA Tg. Mureș 

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (80)
calinescu_
calinescu_  •  13 Aprilie 2015, 19:58

FCSB-UL ESTE O MIXTURA DE PUNGULITZE SI "BRICHETE" .....!!!! DACA CELE DOUA LIPSESC ," PRINTZUL" SE TRANSFORMA IN *** .....!!!!!

stelistul1
stelistul1  •  13 Aprilie 2015, 17:13

Hai sa fim seriosi. Cum sa fie ASA vinovata de faptul ca Stanciu rateaza de 4 ori din careu in meciul cu petrolul? cum sa fie ASA vinovata ca fillip, bourceanu, chipciu, adi popa si prepelita au jucat la schimbarea antrenorului dupa ce reghe a ramas fara echipa. Cum sa fie arbitrajul de vina cand iancu si breveelt au valoare de liga2, iar rapa si tamas sunt la pensionare. Si galca a gresit, pt ca a insitat du chipciu, jucator de liga3, in loc sa-i faca loc lui Valceanu, mult peste stanciu, iancu, chipciu si popa.

costi42
costi42  •  13 Aprilie 2015, 16:08

Ma intereseaza din ce ln ce mai putin sa mai comentez,ca si asa cand zici ceva de rau de unul sus pus pe la FRF nu se afiseaza Propun ca FRF sa se numeasca FRP ( federatie romana de popi )vad niste copii tineri cu barbi cum nici bunicii lor nu poarta.Ca joca fotbal batraneste este f. adevarat.Ma lntreb pozele de pe legitimatii si buletine corespund cu fizionomia lor? Atunci cum verifica arbitrii legitimatiile dejoc?Va rog sa respectati legislatia ln vigoare.

Vezi toate comentariile (80)
Comentează