FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL 1-3

Steaua va juca aproape sigur cu porţile închise

Articol de - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Comisia de Disciplină a LPF va decide azi ce sancţiune merită Steaua pentru incidentele de la meciul cu Ceahlăul

Steaua va veni astăzi pentru a treia oară în faţa Comisiei de Disciplină a LPF în actualul campionat. Motivul e acelaşi ca şi la precedentele înfăţişări: incidentele create de suporteri.

Dragomir, şeful LPF, a încercat să anticipeze sentinţa: "Clubul e nevinovat, însă regulamentul e făcut prost şi penalizează echipele". Cel mai probabil, Steaua va primi interdicţie de a disputa meciurile de pe teren propriu cu spectatori în tribune şi, cum cei din Ghencea sînt recidivişti, automat suspendarea va fi de minimum două etape.

"Nu au de ce să suspende stadionul. Să-mi spună mie paragraful din regulament prin care vor să ne suspende. Se zice că nu este voie să arunci obiecte în teren, dar nu se zice că n-ai voie să arunci cu zăpadă", a declarat ieri Gigi Becali.

2 meciuri a disputat Steaua cu porţile închise în tur: 0-1 cu Unirea Urziceni şi 1-0 cu Pandurii Tg. Jiu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
 •  24 Februarie 2010, 10:14

As vrea sa ia steaua 8 etape fara spectatori. Cu ocazia asta am face mult mai multe puncte acasa si infectii de mitici care merg la meciuri sa injure nu si-ar mai face de cap.

 •  24 Februarie 2010, 09:47

Un COMUNIST de care noi romani nu o sa scapam de Mitica Dragomir un caracter bonlav ce a inbonlavit fotbalul romanesc.MITICA LA PUSCARIE!!

 •  24 Februarie 2010, 09:30

tu cand aruncai cu bulgari in fete erai un idiot. de atunci nu s-a schimbat nimic iar, mai mult ca sigur, 24 e coeficientul tau de inteligenta.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează