FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ - STEAUA, DUMINICĂ, ORA 18:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steaua va juca în tricourile vechi contra lui U Cluj

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 iulie 2010 00:00

Steaua anunţase luna trecută că va modifica în sezonul care urmează echipamentul în care echipa va evolua în meciurile din deplasare.

Cu toate acestea, duminică, la Alba Iulia, Răduţ şi compania nu vor îmbrăca un set nou, ci vor juca în şorturile şi tricourile pe care Steaua le-a folosit în sezonul trecut în jocurile de acasă, cel în dungi roş-albastre. "Abia săptămîna viitoare vom prezenta noul model de tricouri pentru deplasare", a spus unul dintre şefi. Vechiul echipament de deplasare conţinea şorturi şi tricouri de culoare verde fosforescent.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
danny_florea
danny_florea  •  23 Iulie 2010, 11:52

@ctitanic: amice,tu n-ai cum sa murdaresti tastatura,ca nu esti murdar pe miini ci la gura.pe mine n-ai cum sa ma vezi,insa la p r o s t i a ta ai crede ca sint ala din poza.drept pt. care am schimbat poza cu alta,cu un mesaj concludent pt toti cei "educati" ca tine,care se baga in seama peste tot,folosind expresii jignitoare la adresa altor echipe sau suporteri.deci,"educatule",vezi de echipa a carei suporter esti.

quest-stelistu
quest-stelistu  •  23 Iulie 2010, 11:25

Abia astept sa le vad :>

danny_florea
danny_florea  •  23 Iulie 2010, 11:15

prietene,site-ul asta al tau ARE VIRUSI.NU INTRATI DECIT DACA AVETI ANTIVIRUS PUTERNIC.eu am intrat ieri si antivirusul mi-a blocat doi virusi.slabi,e adevarat,dar sint.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează