FOTBAL  »  Superliga  »  AMICAL

Steaua va juca un amical într-un fief roş-albastru! Sînt aşteptaţi peste 25.000 de fani

Articol de - Publicat duminica, 10 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2013 13:53

UPDATE 13:45 CF Brăila s-a impus în faţa celor de la Chindia, scor 1-0, şi a trecut pe primul loc în Seria B1. După joc, preşedintele Adelin Soare a confirmat vestea: "E adevărat, jucăm cu Steaua pe 23, la ora 13:00. E deja un interes enorm, lumea a izbucnit în urale cînd crainicul a anunţat azi acest meci.

Vom avea şi bilete la intrare, însă va fi vorba de o sumă modică, mai mult pentru a avea evidenţa persoanelor care intră pe arenă. Poate fi vorba şi de o superstiţie pentru Steaua, care a jucat aici şi după Valencia, însă a fost şi o împrejurare favorabilă. Stadionul va fi plin pînă la refuz, deja avem o cerere mare de bilete!"

-----------------------------------------------------------------------------

Performanţele din campionat şi Europa League vor fi sărbătorite de stelişti printr-un amical disputat acasă la una din favoritele la promovarea în prima ligă.

Profitînd de pauza destinată meciurilor internaţionale, elevii lui Laurenţiu Reghecampf se vor deplasa la Brăila pentru un joc cu CF-ul din localitate. Meciul va avea loc pe data de 23 martie, cu începere de la ora 13:00.

Liga a doua nu se întrerupe în perioada meciurilor cu Ungaria şi Olanda. Totuşi, Brăila va sta, deoarece adversara programată, Callatis Mangalia, s-a retras înainte de startul competiţiei.

25.000 de fani în 2005
La joc sînt aşteptaţi peste 25.000 de suporteri. În februarie 2005, Steaua a cîştigat un amical disputat la Brăila, scor 2-1 (goluri Diniţă şi Baciu, respectiv Matei). Atunci, 25.000 de fani s-au înghesuit în tribune, deşi condiţiile meteo erau nefavorabile, partida jucîndu-se pe viscol.

La respectiva partidă, Steaua venea la doar cîteva zile după celebra victorie împotriva Valenciei (2-0), deţinătoarea Cupei UEFA, în urma căreia se califica în optimile de finală ale competiţiei europene.

CF Brăila poate trece chiar azi pe primul loc în seria B1 a ligii secunde. Trebuie să cîştige duelul cu Chindia Tîrgovişte (ora 11:00) pentru a depăşi un Sportul Studenţesc aflat în colaps.

 

Citește și:

Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Nationala
Răzvan Raț, bulversat de Edi Iordănescu: „Nu-l înțeleg. De parcă nu s-ar mai prezenta Ucraina la meci”
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Euro 2024
Bătaie GENERALĂ pe străzi înainte de Serbia - Anglia! » Noi scene BRUTALE la Euro: huliganii englezi i-au atacat pe sârbi la terase
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul
Liga 2
Deturnat! Mititelu i-a „suflat” jucătorul lui Dinamo » FCU Craiova a anunțat transferul

Adrian Ilie a fost condamnat la 8 luni de închisoare! » Ce se întâmplă cu „Cobra”

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”


Comentarii (45)
tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  11 Martie 2013, 00:32

CF Braila, e deja pe primul loc . A castigat cu 1-0 acasa. Mult succes in continuare si Stelei. Va fi un meci frumos, cel mau bun cadou pentru braileni.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  10 Martie 2013, 18:21
Postat de vaalah pe 10 Martie 2013, 13:59

Alpin si Gabor Lali Cezar nici ei nu mai stiu cate conturi detin pe forum . Orice diagnostic ar avea , astia traiesc doar pe GSP pe banii Keliosului din Gruia . Doar Moflea o face din convingere, saracul crede ca Providenta l-a ales sa apere prestigiul lui Dinamo Rusinea Romaniei pe forum . Ce sa ceri de la copilul unuia care a lucrat in Directia a Va? Aici il gasesti si pe Moflea Senior : ://ro.scribd.com/doc/282160/Lista-securistilor-19491989 si pe inca multi alti postaci frustrati ai lui Dinamo .

Alpin nu e prost, o face pe bani. Celalalt, Moflea o face din convingere. Dintre cei 2 singurul castigat e Labin.

latynho
latynho  •  10 Martie 2013, 16:17

Braila ne s,,,uge p,ula .

Vezi toate comentariile (45)
Comentează