FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Steaua vrea să-i ia 3 jucători de bază, Șumudică amenință: "Dacă se întîmplă asta, nu mai rămîn la Astra!"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 17:49

Trei dintre jucătorii exponențiali ai Astrei sînt pe lista lui Gigi Becali la Steaua, dar antrenorul giurgiuvenilor, Marius Șumudică, spune că nu va mai rămîne la echipă dacă aceștia vor pleca în bloc.

"În condițiile astea eu nu mai rămîn la Astra, dacă pleacă Budescu, Alibec și De Amorim. Am și eu anumite condiții, dacă sînt acceptate, rămîn. Găsesc 3 jucători să-i înlocuiesc așa repede? Nu sînt de acord să plece în Liga 1, să întăresc o rivală.

Că-l dai pe Budescu la Steaua și iei o sumă de bani - OK, dar cînd termină 12 jucători contractul și 3 jucători indispensabili ar pleca... nu se poate", a spus Șumudică la Dolce.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (22)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 Mai 2015, 03:29

HAHAHAHAHHAHA,SUMUDICA VA SUFERI DUPA CE VOR VENI TOTI 3 LA STEAUA,RESPECT ASTRA,SUMUDICA ERA NORMAL SA NU FACI BLAT,DAR NU MERITI RESPECT PT DECLARATIILE DE DUPA MECI,ESTI O RUSINE,STII FOARTE BINE CA OM,DAR UN ANTRENOR BUN,INSA CARE NU VA AVEA SUCCES SI CONTINUITATE ,DIN CAUZA GURII MARI PE CARE O ARE !

bvd_magheru
bvd_magheru  •  25 Mai 2015, 23:13

Bai sumi trezeste-te suntem in Capitalism si "mama" e de vinzare . Important e sa fie evaluati la un pret realist sau si mai bine sa li se gaseasca un contract in afara tzarii . Am incredere ca intr-o zi o sa ajungi si a nationala dar in acest moment nu sunt pra optimist in ce te priveste pentru ca simplu lucrurile sunt complicate la Astra de cind patronul vostru a facut schimb de paturi si cearsaf cu belciug !

danger.
danger.  •  25 Mai 2015, 20:42
Postat de nebraska pe 25 Mai 2015, 19:43

*** sumi daca esti pr00st:)))) Trebuia sa stati capra si ramaneati cu echipa intreaga...cel mai mare fraier.

Pintilie , nu toata lumea se prostitueaza ca tine .

Vezi toate comentariile (22)
Comentează