FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua vrea să scape de "noul Hagi" » Cosmin Matei, pe făraş din cauza exceselor!

Articol de , - Publicat joi, 13 ianuarie 2011 00:00

Cosmin Matei e mai activ în cazinouri şi în cluburi decît pe teren. Şefii clubului bănuiesc că Matei i-a cooptat în anturajul lui şi pe Stancu, şi pe Tănase, pe care îi atrage astfel să ducă o viaţă la fel de agitată


Cosmin Matei (19 ani) a ajuns indezirabil în Ghencea! Steaua e gata să renunţe la unul dintre cei mai talentaţi tineri fotbalişti români, din cauza stilului de viaţă. Matei, recunoscut şi la Constanţa pentru că-i plăceau cluburile şi cazinourile, continuă la fel şi în Bucureşti. Iar şefii roş-albaştrilor nu-i mai suportă toanele.
Ultima escapadă a "noului Hagi" a fost dezvăluită de mrpaparazzi.ro, site care a publicat poze cu Matei, alături de Bogdan Stancu şi de Cristi Tănase, la cazinoul Marriott. Au jucat poker luni seară, timp de trei ceasuri, pînă în jurul orei 22:30. Au fugit la cazinou direct de la stadion, după reunirea echipei! S-au antrenat o oră şi jumătate, au făcut duş, s-au schimbat şi au trecut de pe teren direct la masa de joc!

Gazeta a scris în ediţia de luni că oficialii Stelei aveau deja informaţii că Matei, Stancu şi Tănase au petrecut aproape nonstop în timpul vacanţei de Sărbători.

Conducătorii cred că mijlocaşul adus de la Farul e "capul răutăţilor", că el îi atrage şi pe ceilalţi doi. Cosmin avea imaginea de tip dificil, greu de gestionat încă dinainte să ajungă în Ghencea. Dar Piţurcă a hotărît să investească în el 300.000 de euro vara trecută, crezînd că-l va cuminţi.

Şi-a luat colegii la mişto
Matei nu e agreat nici în lojă, nici în vestiar. "E exagerat de tupeist!", cred steliştii. Mijlocaşul l-a enervat pe Surdu, de care a rîs în timpul meciului Rapid - Steaua (0-1), din Cupă. Cosmin era la încălzire şi comenta tot ce se întîmpla pe teren. Cînd Coman a ieşit din poartă şi l-a driblat pe Surdu, a rîs de colegul lui: "Comane, eşti idolul meu! Mamă, ce ţi-ai bătut joc de Romică!".

"În campionat nu-l mai iert!"

Partenerii de poker ai lui Matei, Stancu şi Tănase, scapă, măcar pentru moment, de sancţiuni. Ambii sînt consideraţi foarte importanţi pentru club. Gigi Becali l-a avertizat însă pe Tănase că i-a trecut cu vederea actele de indisciplină fiindcă s-au petrecut în vacanţă: "Cînd începe campionatul, cum l-am prins pe unul prin oraş noaptea, i-am şi luat 25 la sută din salariu! Pînă la urmă, mie chiar mi-ar conveni să-i văd că ies prin cluburi, aşa mai fac economie".

Pe MM l-a păcălit astă-vară

Matei are şi ghinion. El a dat la Steaua peste Mihai Stoica, pe care îl "driblase" înainte să vină în Ghencea. Mijlocaşul de 19 ani s-a antrenat cîteva zile cu Unirea Urziceni. I-a şocat pe cei de acolo, spunîndu-le că echipa e prea defensivă pentru stilul lui, şi l-a păcălit pe MM că merge la Constanţa să dea nişte examene la facultate. Nu s-a mai întors în Bărăgan şi la scurt timp a semnat cu Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
andriy7
andriy7  •  13 Ianuarie 2011, 14:51

V-ati trezit si voi??? transfermarkt îl dau ca si liber de contract de 2 zile!!!

dony07
dony07  •  13 Ianuarie 2011, 12:00

Bai fratilor voi trebuie sa intelegeti ca acest " nou Hagi " e zero barat la capitolul caracter si o sa vedeti ca n-o sa ajunga in veci fotbalist mare. Celalalt Matei ( Florentin ) de care si-a batut joc Becali era de o mie de ori mai talentat decat ratatul asta si in plus ala era si baiat serios. PS : cel mai bun transfer al iernii l-a facut Astra cand l-a transferat pe Budescu de la Petrolul. O sa vedeti acolo fotbalist talentat nu panarame gen Matei.

paulirimia
paulirimia  •  13 Ianuarie 2011, 11:48

De ce a fost adus , se stia ce golan este ......................

Vezi toate comentariile (14)
Comentează