FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steaua vrea un costarican de "naţională"

Michael Umana, Umana, Steaua
Michael Umana, Umana, Steaua

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 ianuarie 2010 00:00

Michael Umana, liber de contract, cu prezenţe constante în reprezentativa statului Costa Rica, e una dintre principalele ţinte ale lui Stoichiţă ca fundaş central

Stoichiţă, Panduru şi Argăseală au definitivat ieri lista cu fundaşii centrali pe care îi au în vedere şi din care speră să aducă măcar unul pînă la începutul returului. Printre ţintele primordiale este un stoper costarican. Numele lui: Michael Umana. Are 1,84 metri şi e liber de contract după ce a evoluat ultima oară la echipa Guanacastecas, în prima ligă din ţara sa.

Chiar dacă singura experienţă în afara ţării sale a fost un transfer la L.A. Galaxy, în urmă cu 5 ani, Umana a fost o prezenţă constantă în "naţionala" ţării sale în perioada 2004-2010. Are nu mai puţin de 43 de meciuri pentru Costa Rica, ultimele două fiind chiar barajul pentru calificarea la CM din Africa de Sud, 0-1 şi 1-1 cu Honduras.

Umana, în vîrstă de 27 de ani şi jumătate, a participat la Campionatul Mondial din 2006, unde a bifat toate cele 3 meciuri ale echipei sale: 2-4 cu Germania, 0-3 cu Ecuador  şi 1-2 Polonia.

"E un fotbalist foarte interesant acest costarican, are multe prezenţe în echipa naţională, ne interesează foarte mult"
Mihai Stoichiţă

42 de meciuri a jucat Umana în 2009 pentru echipa de club şi pentru echipa naţională, el reuşind să marcheze de 4 ori

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (7)
 •  29 Ianuarie 2010, 14:51

Pai asta-i toata sparla.Gazeta si celelalte ziare de sport transfera,nu echipele noastre.E pauza competitionala,nu mai au despre ce scrie:)

 •  29 Ianuarie 2010, 11:53

bah am vazut si eu ce a zis stoichita ...da nu prea imi aduc aminte sa fi rostit un nume ...de unde stiti voi cum il cheama ..cititi ganduri ?:))

 •  29 Ianuarie 2010, 11:23

daca si s-ar realiza transferul ,ar fi un jucator bun ptr Steaua

Vezi toate comentariile (7)
Comentează