FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, SÎMBĂTĂ, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

Steaua vrea un stadion plin la meciul cu Ceahlăul! » Intră interzişii?

Suporteri Steaua, Steaua
Suporteri Steaua, Steaua

Articol de , - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Şefii Stelei vor cere Ligii Suporterilor Stelişti să garanteze pentru faptele "interzişilor", iar dacă LSS va accepta, fanii respectivi vor putea să-şi ia bilete începînd de mîine

Au mai rămas doar 3 zile pînă la debutul Stelei în partea a doua a campionatului, iar şefii îşi doresc un număr mare de spectatori la întîlnirea cu Ceahlăul. Pentru a realiza acest lucru au fost deschise două planuri de bătaie.

1. Preţuri minime la bilete
Chiar dacă e aşteptat cu interes de fani, deoarece este primul joc oficial din 2010 şi cel dintîi în care noile achiziţii pot fi văzute la lucru, conducerea din Ghencea a decis să pună preţuri accesibile la bilete. Doar 10 lei va costa un tichet la peluze, 15 lei la tribuna a II-a şi 20 de lei la tribuna I, preţurile minime din acest sezon. Biletele vor fi puse în vînzare mîine dimineaţă, la ora 10:00.

2. Interzişii sînt la mîna Ligii Suporterilor
Cum de mîine se pot achiziţiona bilete, Steaua va lua o hotărîre finală în această seară şi în privinţa celor 2.500 de fani interzişi în tur. Acestora încă nu le-a fost ridicată interdicţia şi, pentru a putea avea acces la meciurile din retur din Ghencea, trebuie îndeplinită o condiţie: Liga Suporterilor Stelişti, înfiinţată de curînd şi care are personalitate juridică, e nevoită să semneze că îşi asumă orice responsabilitate pentru faptele celor 2.500 de fani. Dacă va accepta, Steaua va şterge tuturor interdicţia, dacă nu, nici unul dintre cei 2.500 nu va putea să-şi cumpere tichete.

"Vreau să fie pace cu suporterii şi să vină în Ghencea să încurajeze echipa. Să luăm titlul şi să fie stadionul plin din nou la meciurile de Liga Campionilor"
Gigi Becali

Profesor pentru Parpas
Tehnicianul Stelei i-a transmis cipriotul Parpas că îi va pune profesor de limba română pentru a se integra cît mai repede în echipă. "Parpas, ştii mă şi tu ceva în limba română?", l-a întrebat "Lippi" pe elevul său la antrenamentul de ieri. Jucătorul s-a uitat mirat către Stoichiţă, antrenorul adăugînd: "Toţi cei care au venit la Steaua au învăţat foarte repede limba. Trebuie să faci şi tu acest lucru, pentru că ai nevoie să te înţelegi cu coechipierii tăi şi să înţelegi indicaţiile mele. O să-ţi punem profesor de limba română", i-a spus Stoichiţă.
Karamienii şi Parpas lucrează peste program :-)

Stoichiţă nu-i menajează pe jucătorii transferaţi de Steaua. Fraţii Karamian şi cipriotul Parpas fac alergări suplimentare pentru a ajunge la nivelul de pregătire al coechipierilor. Arman şi Artiom au ripostat: "Putem să alergăm două zile, că nu avem probleme. Rezistăm în orice condiţii". Imediat a venit replica lui "Lipii": "Toată lumea aleargă, dar vreau de la voi să aveţi şi execuţii în viteză. Trebuie să daţi numai centrări de gol!".

Golanski reintră azi
Fundaşul polonez a făcut antrenament separat la prima şedinţă de pregătire susţinută de roş-albaştri la Albena. Acesta a suferit o entorsă uşoară la genunchi la ultimul meci amical al roş-albaştrilor din Antalya, iar cîteva zile a fost nevoit să facă pauză. Polonezul va reveni azi la pregătiri la sută la sută din capacitate.

- Cum returul nu se va amîna, Steaua va reveni în România vineri după prînz, cu o zi înaintea partidei cu Ceahlăul, din prima etapă a părţii a doua a campionatului.
- Derby-ul din etapa a 19-a, CFR - Steaua, a fost programat pentru duminica viitoare, de la ora 19:00 şi va fi transmis în direct de DigiSport.
- Coşmarul nu a luat sfîrşit pentru nigerianul Ifeany Emeghara. Fundaşul a rămas în România şi va continua tratamentul la genunchi.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
 •  17 Februarie 2010, 17:16

ar fi bn sa se lase deoparte ura catre nea gigi si sa vina suporterii la stadion steaua-ceahlau 4-0 forzza steauaaaaaaaaaa

ockiu
ockiu  •  17 Februarie 2010, 11:16

Steaua - adica argatu` si lipi de ghencea doresc acest lucru ... jiji nu-si doreste un stadion plin iar din pct-ul de vedere al suporterilor nu cred ca au ce vedea ... plus ca o parte dintre ei nici nu au voie in incinta stadionului cu toate ca au abonament!

 •  17 Februarie 2010, 10:39

sa vina ca sa vada ce ? un alt blat marca gigi becali,asa cum au fost 90% din meciurile oilor in tur? nici echipele venite din liga 2a nu au fost oile in stare sa le bata corect, fara arbitri... ati uitat mizeria de meci cu alba iulia? cazul valiza cand se judeca,sa scapam de blatisti ?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează