FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC BRAŞOV, SÎMBĂTĂ, ORA 18:30, ÎN DIRECT PE LOOKPLUS, DOLCE, LIVETEXT PE GSP.RO

Ştefan Grigorie dezvăluie cum îl motivează galeriile ostile: "Înjurăturile îmi dau putere!"

Articol de - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 00:45

Ştefan Grigorie este pregătit să dea piept cu fosta sa echipă, Dinamo, şi spune că eventualele huiduieli ale suporterilor îl ambiţionează.

Mijlocaşul de 32 de ani al "stegarilor", Ştefan Grigorie, se întoarce în Ştefan cel Mare la 8 ani de la transferul său. Deşi şi-a arătat de mai multe ori simpatia pentru Rapid, Ştefan e de părere că nu va fi huiduit de fanii "cîinilor". Mai mult, el crede că experienţa colegilor săi poate "fura" cele 3 puncte.

- Ştefan, sîmbătă jucaţi cu Dinamo. E un meci special pentru tine?
- Pe cuvînt că e un meci ca oricare altul din campionat. E adevărat că vorbim de o echipă mare a României, cu tradiţie, dar nimic mai mult.

- Tu ai evoluat acolo cîţiva ani, dar şi la rivala Rapid. Ţi-e teamă de huiduieli şi înjurături?
- Cît timp am jucat la Dinamo consider că mi-am făcut profesionist treaba, aşa cum am ştiut mai bine. Nu văd de ce aş fi huiduit. Eu vin să-mi fac meseria, nu am să reacţionez. Totuşi, sînt genul de om care reacţionează pozitiv la astfel de lucruri. Cu cît sînt înjurat mai mult, cu atît mă ambiţionez mai mult şi joc mai bine.

- Este Braşovul o victimă sigură în faţa "cîinilor"?
- Sub nici o formă! Avem jucători foarte buni, cu mare experienţă, cum ar fi Cătălin Munteanu sau Mugurel Buga. Eu zic că avem şanse reale să luăm cele 3 puncte.

- Adică nu te-ai mulţumi cu 1 punct?
- Pe mine m-ar mulţumi 3 puncte. Chiar cred că avem această capacitate. Dacă ne apărăm bine şi nu greşim, putem să-i surprindem pe contră şi să dăm lovitura de graţie.

Bilete ieftine
Au fost puse în vînzare tichetele pentru meciul Dinamo - FC Braşov, programat sîmbătă, ora 18:30, în Ştefan cel Mare. Casele de la stadionul Dinamo se deschid în fiecare zi începînd cu ora 11:00. Preţuri: 5 lei - peluze, 10 lei - tribuna II, 15 lei - tribuna I, 20 lei - tribuna 0 şi 30 lei - tribuna VIP. Biletele se pot cumpăra pînă la startul partidei.

30 de goluri în 101 meciuri a marcat Grigorie pentru Dinamo

4 goluri în 16 meciuri a marcat Grigorie pentru FC Braşov

1,50 este cota oferită de Public Bet pentru o victorie a lui Dinamo în faţa "Steagului". Succesul Braşovului are cota 6,07

2,10 este cota oferită de Casa Pariurilor pentru minimum 3 goluri la partida de mîine seară

"Decît nimic, e bun şi un punct, dar, repet, Braşovul vine să ia toate cele 3 puncte" (Ştefan Grigorie, mijlocaş FC Braşov)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:39
Postat de mihai231 pe 29 August 2014, 22:43

joaca ELTON SI MIRANDA, Dinamo trebuie sa invete sa se descuce fara Lazar, si asa in ultimele 3 etape nu a facut nimik, poate Vaduva sa fie noul Niculescu?....o sa vedem ce va fi...

dinamo a jucat cu da silva si miranda, care au maturat totul la mijloc. da, am jucat acceptabil si fara lazar. si brasovenii au scapat ieftin cu 2-1.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:38
Postat de unico_biancorossi pe 10 Septembrie 2014, 00:37

si mai ales felicitari Dinamo... ps, grigorie a ramas cu visele..)))

a batut dinamo, fara reparatii capitale..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  10 Septembrie 2014, 00:37
Postat de unico_biancorossi pe 30 August 2014, 01:48

ps - care de fapt, nu este despre dinamo, cat despre cineva care a jucat la dinamo. si despre visele lui si despre memoriile lui..)) Forza Dinamo ! atat...)

si mai ales felicitari Dinamo... ps, grigorie a ramas cu visele..)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează