FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Ştefan Grigorie nu vrea să părăsească Rapidul: "Rămîn şi-n criză!"

Ştefan Grigorie vrea să rămînă în Giuleşti.
Ştefan Grigorie vrea să rămînă în Giuleşti.

Articol de - Publicat vineri, 04 ianuarie 2013 00:00 / Actualizat joi, 03 ianuarie 2013 19:49

Ştefan Grigorie (30 de ani) dezvăluie că nu vrea să plece de la Rapid, chiar dacă clubul e în insolvenţă.

Situaţia din Grant i-a făcut pe mulţi jucători să plece de la echipă, dar alţii au decis să rămînă, în ciuda situaţiei extrem de grele prin care trece clubul. Unul dintre cei care nu vor să rupă contractul cu alb-vişiniii e Ştefan Grigorie. "E clar că toţi avem o vină, nu doar o persoană e culpabilă pentru această situaţie. Avem şi noi o vină pentru că nu am reuşit performanţe la Rapid", spune mijlocaşul.

"La început s-a vorbit de plecarea mea. Dar eu îmi doresc să rămîn în Giuleşti indiferent de situaţia de aici. D-aia am şi semnat din nou pe doi ani cu Rapid. Dacă voiam să plec, plecam fără probleme, dar mi-am dorit să rămîn aici", a spus acesta pentru Dolce.

Pe de altă parte, Marian Rada l-a sunat pe Copos pentru a pune condiţii în ceea ce priveşte viitorul său la echipă. Unul dintre apropiaţii tehnicianului a vorbit despre mesajul transmis de antrenor patronului: "Marian e hotărît să pună piciorul în prag! Se va prezenta la reunire, dar nu va pregăti echipa decît dacă îi va fi oferit un contract de principal şi mai ales doar cu condiţia de a-i fi daţi banii din urmă".

Amicale tari pentru Rapid!
Rapidiştii şi-au stabilit programul de pregătire din această iarnă, urmînd să evolueze în 7 partide amicale. Aceştia vor efectua un cantonament în Spania, la Marbella, în perioada 22 ianuarie - 11 februarie şi vor întîlni adversare dificile. Pînă acum s-au perfectat doar 3 partide de pregătire. Pancu şi colegii săi vor înfrunta echipa chineză Guangzhou Evergrande, formaţie care a cîştigat campionatul şi care este antrenată de Marcello Lippi. Giuleştenii vor mai juca şi cu Dnepr Dnepropetrovsk, locul 2 în Ucraina, dar şi cu ungurii de la Videoton.

Zotta dă vina pe Copos
Constantin Zotta a povestit cum putea fi salvat clubul încă de anul trecut, dacă Copos i-ar fi ascultat sfaturile. "N-aş spune că l-am tras de mînecă pentru că el ştia situaţia. S-a crezut că noi, prin intrarea în grupele Europa League şi prin cîştigarea unui trofeu, vom obţine bugetul necesar în aşa fel încît să echilibrăm intrările cu ieşirile de capital. Ceea ce n-a fost cazul. Acesta a fost motivul pentru care eu am prezentat o nouă schimbare a strategiei clubului încă din februarie anul trecut, dar n-am fost ascultat la vremea aceea", a spus Zotta.

INBOX:
- Nicolae Grigore vrea să plece de la Rapid şi a început negocierile pentru un transfer la Pandurii.
- Vasile Maftei crede în planul lui Copos: "Eu sînt încrezător că domnul Copos ştie ce are de făcut şi nu va lăsa Rapidul să moară".

ALTE ŞTIRI DIN LIGA 1

Grigoraş: "Eu mă compar cu Vranjes?"
PANDURII. Scandalul continuă la Pandurii, după ce oficialii echipei l-au transferat din nou la echipă pe bosniacul Stojan Vranjes. Acesta nu e dorit de Petre Grigoraş după un conflict mai vechi, cînd a refuzat să intre pe teren din postura de rezervă la un meci cu Rapid. "Cine este Stojan Vranjes? De ce trebuie să facem atît de multă tevatură pe venirea lui? Eu mă pot compara vreodată cu el? În vară a avut posibilitatea să îşi prelungească contractul cu CFR, după ce a cîştigat campionatul, dar nu s-a vrut. 7 luni nu l-am văzut la club, nu am auzit de el, deşi era sub contract", a spus Grigoraş.

"Ne putem bate la retrogradare!"
OŢELUL. Cornel Rîpă se pregăteşte de startul pregătirilor la Galaţi, dar e trist din cauza parcursului de anul trecut: "Dacă cîştigăm două-trei meciuri, putem avansa, dacă pierdem, la fel de bine putem ajunge să ne batem pentru evitarea retrogradării". Acesta speră să cîştige Cupa României în 2013: "Acesta e principalul nostru obiectiv, ţinînd cont că mai sînt doar trei meciuri. Petrolul e o echipă foarte bună, dar nu e imposibil să cîştigăm contra ei".

Şi-au luat portar de 19 ani
FC BRAŞOV. "Stegarii" s-au despărţit de Florin Lazăr, fundaşul sosind la clubul de sub Tîmpa în vara anului trecut, de la Gaz Metan. Braşovul s-a întărit însă cu portarul Florin Iacob, care a revenit la Braşov după ce a fost împrumutat o jumătate de an la echipa din Liga 3, Unirea Tărlungeni. "Perioada petrecută acolo a fost una benefică pentru Iacob şi considerăm că poate să lupte pentru postul de titular", a declarat antrenorul Adrian Szabo.

Amical cu Steaua Roşie
PETROLUL. Elevii lui Cosmin Contra vor juca opt meciuri amicale în candrul primului cantonament din Turcia. Aceştia au stabilit deja cinci adversari: pe 26 ianuarie cu Slaven Belupo (Croaţia), pe 31 ianuarie cu Simurq Pesakar (Azerbaidjan), pe 8 februarie cu Maribor (Slovenia), pe 14 februarie cu Litex (Bulgaria) şi pe 17 pe februarie cu Steaua Roşie Belgrad (Serbia).

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
princeofpersia
princeofpersia  •  04 Ianuarie 2013, 13:50

Vrem noi sa pleci. Sper sa i se rupa si la asta contractul odata.

kamikaze96
kamikaze96  •  04 Ianuarie 2013, 12:53

pleaca repede, te asteapta DINAMO !!!!!!!!!

inginerul.
inginerul.  •  04 Ianuarie 2013, 12:42
Postat de rapid_forever_1923 pe 04 Ianuarie 2013, 02:00

Nea Fane e de multi ani la pensionul Rapid si ii place,banii vin mai greu dar pana la urma vin,si bani frumosi,nu firmituri,linistea e asigurata de lipsa performantelor,e o atmosfera de vis...dar nu e vina lui,e vina cui l-a adus si pe deasupra i-a mai dat si un purcoi de bani...

Ratatul asta e constient ca valoarea lui fotbalistica tinde spre 0. Individul asta se afla la noi din 2007 parca, cand l-au transferat de la Poli in schimbul lui Ganea. In momentul cand va pleca de la club isi va pune probabil ghetele in cui. Ma indoiesc ca va reusi sa prosteasca un alt club de fotbal. Ce rezultate notabile a avut acest pseudofotbalist la Rapid? Eu unul in 5 ani nu imi amintesca sa fi avut vreo prestatie exceptionala, una care sa traga echipa dupa el.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează