FOTBAL  »  Superliga  »  NORUL DE CENUSA FACE PROBLEME "CAINILOR"

Stefan Radu rateaza petrecerea, Maccarone in pericol!

Articol de - Publicat luni, 10 mai 2010 00:00

Petrecerea suporterilor dinamovisti de diseara este in pericol sa fie privata de doua prezente importante, cauzate de inchiderea a mai multor aeroporturi din Italia intrucit norul de cenusa vulcanica afecteaza din nou continentul. Astfel, Stefan Radu este blocat la Roma, iar Massimo Maccarone nu este sigur ca mai ajunge diseara in Bucuresti.

Vine Tamas!

Sint si vesti bune pentru suflarea ros-alba. Dupa meciul de la Alba Iulia, mai multi fotbalisti din lotul lui Talnar, in frunte cu capitanul Niculae, vor fi prezenti la petrecerea de la Krystal Club. De asemenea, Gabriel Tamas  (West Bromwich Albion) si-a anuntat prezenta la party! Fundasul va sarbatori cu "cainii rosii" promovarea in Premier League, Tamas urmind sa se lupte din toamna cu Drogba, Lampard, Torres si Rooney.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
 •  10 Mai 2010, 16:13

Deci cum spuneam, nu are cum sa fie premeditat. Se stie ca in lumea ultrasilor steagul de gard este cel mai important; daca se pierde steagul de gard se desfiinteaza gruparea respectiva. Deci nu dadeau foc intentionat ca sa lase steagurile acolo. Distrushii sarbatoresc o zi in care: au ars ca sobolanii, au fost rupti in bataie si amendati de jandarmi, au pierdut meciul cu 3-1 si au pierdut si steagurile de gard. La mai mare! :)))

 •  10 Mai 2010, 15:54

asa prostie ca la dinamo nu cred ca este in europa..auzi ce sarbatoresc...sunteti niste catei frustrati si penibili.....marssss

 •  10 Mai 2010, 15:40

aici chiar ii inteleg pe bietii catei...din pacate pentru ei echipa lor nu prea joaca in ch league...nici macar nu au ajuns pe acolo...asa ca sarbatoresc si ei ce pot ca nah...atat ii duce mintea....oricat de putina ar fi si aia:))) e diferenta f mare intre steaua si dinamo...va laudati ca ne-ati batut in meciuri directe dar tot sub noi sunteti...noi sarbatorim castigarea unei cupe europene si voi sarbatoriti ziua in care un amarat se juca cu chibritul in ghencea...:))...penibil...

Vezi toate comentariile (13)
Comentează