FOTBAL  »  Superliga  »  CURTEA DE ARGEŞ - FC BRAŞOV, AZI, 20:30, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Ştefan Stoica: "Arbitri străini?! O ruşine!"

Inter, FC Brasov, caseta
Inter, FC Brasov, caseta

Articol de - Publicat vineri, 28 august 2009 00:00

Ştefan Stoica e scandalizat de posibilitatea ca echipa lui să fie arbitrată de "fluieraşi" din afara ţării. "Este cea mai mare ruşine ca în fotbalul românesc să arbitreze străini. Mai bine pierdem meciul, decît să stăm cu capul plecat în faţa altora. Nu mă tem de arbitrajul din meciul cu FC Braşov, chiar dacă se spune că gruparea de sub Tîmpa e o echipă protejată", a declarat antrenorul grupării piteştene.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
 •  28 August 2009, 12:00

nu ne intereseaza arbitrii...cand joci fotbal si dai goluri nu ti le scoate nimeni din plasa...asa ca Ole,ole ole ole...STEAGU azi victorie!Forza STEAGU!!!

 •  28 August 2009, 11:36

Gata m-am hotarat sant dinamovist.Pai n-ati vazut minununea,ce pot sa mai zici?Nu s-a mai vazut,nu sa mai intamplat sa refaci un scor de la 3-0 si sa castigi la penaltiuri ajutat de Dumnezeu fiindca este normal sa te ajute cand te vede prada la toate relele este cel mai frumos lucru ce li sa intamplat dinamovistilor de aceia incepand de azi sant DINAMOVIST,Hai Dinamo....!

 •  28 August 2009, 09:09

dl stoica e naiv,daca crede ca au fost adusi straini pt curtea de arges... rusine e sa avem centrali incompetenti sau hoti in liga 1, asa cum sunt tudor si craciunescu jr si in cazul acestora , rusine e putin spus; de ce sunt aparati acesti centrali ? ce cauta in liga 1, cand altii cu greseli mai mici au fost trimisi in ligile inferioare? cine il tine in spate pe hotul tudor ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează