FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - STEAUA, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii au schimbat 8 jucători faţă de ultimul meci cu Vaslui!

Bogdan Stancu
Bogdan Stancu

Articol de GSP - Publicat duminica, 16 octombrie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 15 octombrie 2011 21:49

Faţă de partida de anul trecut de la Vaslui, cîştigată cu 3-0, roş-albaştrii nu mai au trei sferturi din echipă


Sezonul trecut, FC Vaslui - Steaua s-a disputat în etapa a 5-a campionatului. Deşi se anunţa un meci strîns, steliştii s-au impus clar, 3-0. Într-un an şi două luni, trupa din Ghencea s-a schimbat radical. Nu mai puţin de 8 dintre titularii de atunci ai roş-albaştrilor nu se vor mai regăsi astăzi în primul "11" al lui Stan.

Nici autorii golurilor de toamna trecută nu mai sînt acum la echipă. Romeo Surdu a reuşit o "dublă", iar Bogdan Stancu a marcat şi el o dată. "Motanul" a plecat încă din iarnă la Galatasaray, în timp ce Surdu a ajuns în vară la Rapid, liber de contract.

Alţi antrenori
Şi pe băncile celor două echipe se aflau alţi tehnicieni faţă de confruntarea de diseară. La moldoveni "principal" era spaniolul Lopez Caro, în timp ce steliştii erau pregătiţi de Ilie Dumitrescu, care se afla la al doilea meci al său pe banca "militarilor", exact ca Stan diseară.

Supravieţuitorii
Diseară, Steaua va avea pe teren doar trei oameni care făceau spectacol anul trecut în Moldova. Aceştia sînt Latovlevici, Geraldo şi Bicfalvi. Mijlocaşul defensiv va prinde echipa doar pentru că Ilie Stan nu are la dispoziţie 10 oameni. De partea cealaltă, galben-verzii vor avea cinci fotbalişti care au fost pe teren şi la înfrîngerea de anul trecut: Milanov, Papp, Raul Costin, Sînmărtean şi Wesley.


FC Vaslui - Steaua 0-3
Kuciak - Milanov, Papp, Rivas, Hugo Luz - Campano, Genchev, R. Costin, Sînmărtean - Wesley, Pouga. Rezerve: Cerniauskas, Farkas, Ad. Gheorghiu, Aticah, Y. Bello, Adailton, Pancu
Antrenor: Lopez Caro

Tătăruşanu - Emeghara, Abrudan, Geraldo, Latovlevici - D. Stoica, Bicfalvi - Răduţ, B. Stancu, Cr. Tănase - Surdu
Rezerve: Stanca, Bonfim, Gardoş, Păcurar, A. Ionescu, Anghelov, C. Matei
Antrenor: Ilie Dumitrescu

Patronii voiau pe bancă!
Becali şi Porumboiu aşteaptă meciul direct la fel de mult ca suporterii şi ca jucătorii. "Porumboiu mi-a zis să stăm fiecare pe banca echipei lui", a povestit Gigi. "A fost o glumă şi atît, n-o să stau pe bancă, în nici un caz! Cine mai ştie ce-aş fi făcut în cazul unei greşeli de arbitraj! Aşa, din tribună durează mult pînă cînd ajung pe teren, mă calmez între timp", a explicat finanţatorul Vasluiului.

Stadionul va fi plin
Moldovenii mai au 2.000 de bilete din totalul de 9.500 pe care le-au tipărit pentru meciul cu Steaua. Suporterii roş-albaştrilor au rezervate 500 de tichete. "Sută la sută, se vor vinde toate tichetele, stadionul va fi plin!" sînt convinşi vasluienii. Şi galeria stelistă şi-a anunţat prezenţa la meci în mod organizat.

"Jucătorii nu ştiu ce înseamnă Steaua!"
Gheorghe Hagi e de părere că actualii jucători ai roş-albaştrilor nu au rezultate pentru că nu înţeleg ce înseamnă fenomenul Steaua. "Jucătorii de acum au un potenţial foarte mare, însă trebuie să se adapteze la ceea ce înseamnă Steaua. Pentru că mulţi nu ştiu ce înseamnă Steaua, un club foarte mare şi cu o istorie extrem de bogată!", a spus "Regele" la sport.ro. El a completat: "Ilie Stan e la echipă, nu s-a pus problema ca eu să mă duc antrenor din iarnă!".

Maccabi, doar egal
Viitoarea adversară a roş-albaştrilor în Europa League, Maccabi Haifa, a făcut doar 1-1 în ultima etapă a campionatului israelian. Haifa a jucat împotriva echipei de pe locul 14, Hapoel Beer Sheva, care avea numai trei puncte, după şapte meciuri. Pentru Haifa a marcat fundaşul Meshumar, din penalty. Maccabi a rămas pe locul 7 în clasament.

Dinamo e condamnată la retrogradare! Nici victoria cu UTA nu îi asigură barajul » Toate CALCULELE: de ce rezultate indirecte au nevoie „câinii”

În 1987 termina în fața lui Hagi în cursa pentru Balonul de Aur, acum e agent imobiliar » Și-a schimbat și look-ul: „Samuraiul a plecat în vacanță!”


Comentarii (5)
imperator
imperator  •  16 Octombrie 2011, 09:22

Cred ca va fi egal .

aurel_109
aurel_109  •  16 Octombrie 2011, 08:30

2:3 gol Steaua in minutul 93

forumeer
forumeer  •  16 Octombrie 2011, 04:27
Postat de marcelvaslui pe 16 Octombrie 2011, 01:05

fc vaslui-steua 5-1

0-13! Ba nu, 85-1! Cand vezi oameni atat de prosti, iti vine sa emigrezi... Pune scorul ala la pariuri daca te tine, ma rog, daca ai si bani(pt voi, vasluienii, mai greu cu partea financiara).

Vezi toate comentariile (5)
Comentează