FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliștii îi încurcă pe toți » Boicotul suporterilor creează probleme nu doar echipei, ci și la LPF și FRF

Steaua
Steaua

Articol de , - Publicat vineri, 17 aprilie 2015 00:00

De cînd galeria a părăsit-o pe Steaua, formația din Ghencea suferă și ca joc, și ca rezultate, dar și în ceea ce privește veniturile.

Asistența a scăzut dramatic, iar conducătorii au decis să mute echipa pe Arena Națională, sperînd astfel ca lumea să vină în număr mai mare, atrasă fiind de condițiile mai bune. Situația Stelei nu le convine nici celor de la LPF, dar nici celor de la FRF, adică organizatorii Cupei Ligii și ai Cupei României.

După ce s-a decis ca finala primei competiții, Steaua - Pandurii, să se desfășoare la Giurgiu, pe un stadion de doar 8.000 de locuri, în speranța că se va umple, ultimul act al Cupei României se va disputa, cel mai probabil, pe Cluj Arena.

Federația mizează astfel pe suporterii lui U Cluj, pe entuziasmul acestora, avînd în vedere că echipa favorită e aproape de un nou trofeu după 50 de ani. Oamenii de la FRF au inspectat stadionul din Cluj și sînt mulțumiți de ceea ce au găsit acolo, urmînd să anunțe zilele viitoare decizia lor.

De asemenea, postul TV care va transmite finala Cupei României, ProTV, ar fi dorit ca partida să se desfășoare pe Arena Națională deoarece costurile de transmisie ar fi fost mai mici.

Bilete de sîmbătă

Pentru partida cu Oţelul, de duminică seară, oficialii din Ghencea au decis să scoată la vînzare tichete doar la casele de la Arena Naţională. De la ora 10:00 pînă la ora 19:00, sîmbătă, iar duminică pînă la fluierul de start, fanii campioanei îşi pot achiziţiona tichete pentru meciul care va începe la ora 20:30. Cel mai ieftin bilet poate fi achiziţionat la peluze contra sumei de 10 lei, iar pentru un loc la tribuna a II-a, fanii trebuie să plătească între 20 şi 50 de lei. Tichetele la tribuna I sînt mai scumpe, cu preţuri între 50 şi 100 de lei.

"E dezolant pe Ghencea"

După ce Gazeta a anunţat ieri că Steaua va juca toate meciurile pe Arena Naţională, Helmuth Duckadam se arată fericit de decizia luată: "Pe Ghencea este o atmosferă dezolantă. Se vede imediat lipsa suporterilor. Cred că pe Arena Națională vor veni mai mulți oameni, așa cum s-a întîmplat și la meciul cu Petrolul din Cupa României. Este o decizie bună să jucăm meciurile pe Arena Națională, mai ales că avem un gazon foarte bun și un stadion modern. Nu se compară cu Ghencea. Pînă la finalul sezonului ne vom pregăti în Ghencea. S-a semnat un contract cu federația și de la vară ne vom pregăti la baza de la Buftea".

Reghecampf la Europa FM!

Directorul Gazetei Sporturilor, Ovidiu Ioaniţoaia, vă aşteaptă luni seară, de la ora 21:00, la o nouă emisiune la Europa FM. Invitatul este Laurenţiu Reghecampf, cîştigător a două titluri de campion cu Steaua. Fostul antrenor al Stelei şi al lui Al Hilal va răspunde la întrebările celor care vor suna la numărul 0372.069.599, întrînd la "Tribuna Zero". Reghe nu va ezita să discute despre o posibilă revenire în Ghencea, dar şi despre şansele ca fosta sa echipă să cîştige pentru al treilea an consecutiv titlul de campioan. O ediţie specială pe care nu trebuie să o rataţi!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
vap_andrei
vap_andrei  •  18 Aprilie 2015, 14:51
Postat de costacurta pe 18 Aprilie 2015, 09:25

Conducerea ar trebui sa se miste mai repede, sa aduca suporterii la stadion, dar habar nu au cum sa o faca.

Nu-i greu. Du-te la negocieri si ia sigla inapoi. Dar nu cu Argaseala. Angajeaza pe cineva pregatit pentru asta, pe cineva bun, si lasa-l sa-si faca treaba.

costacurta
costacurta  •  18 Aprilie 2015, 09:25

Conducerea ar trebui sa se miste mai repede, sa aduca suporterii la stadion, dar habar nu au cum sa o faca.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  18 Aprilie 2015, 00:43

ar fi incredibil pt clujeni si fanii lui dinamo sa vada urmatoarea campioana absoluta castigatoare a 4 trofee in 2015 ! aia de la dinamo,atat le a ramas sa vorbeasca de steaua,si sa se uite cum castiga trofeu dupa trofeu ! oricum ar fi o rusine pt frf,sa puna la cluj finala,fiindca trebuia anuntat dinainte stadionul,si daca nu ma insel ,national arena era in proportie de 99 la suta !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează