FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Steliano Filip e fericit că a revenit pe teren: "Uitasem ce frumos e fotbalul!"

Filip a reuşit o pasă de gol în cele 11 partide jucate pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile
Filip a reuşit o pasă de gol în cele 11 partide jucate pentru Dinamo în acest sezon, în toate competiţiile

Articol de GSP - Publicat joi, 18 aprilie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 17 aprilie 2013 19:22

Steliano Filip, 18 ani, e fericit că a revenit în tricoul lui Dinamo după 4 luni pe tuşă. Cel mai bun prieten îi este "domn' pofesor Dănciulescu".

- Steliano, pînă la partida cu CFR, nu mai jucaseşi de patru luni, ce s-a întîmplat?
- Sincer, şi uitasem cum e să joci, nu-mi venea să cred cînd am intrat pe teren la Cluj cît de frumos e fotbalul. Şi eu mi-am pus semne de întrebare cum de prindeam echipa cînd în lot erau jucători precum Marius Niculae, Ţucudean, Alvarez sau Issa Ba, iar acum nu. Probabil că nu m-am pregătit la fel de bine.

- Şi ce ai făcut pentru a reveni în vederile lui Ţălnar?
- De cînd a venit dînsul, am făcut foarte multă forţă, am mai pus şi eu masă musculară, nu mai sînt atît de firav să mă dea adversarii atît de uşor la o parte! Chiar mi-a spus Dănciulescu că se vede o schimbare în bine în pregătirea mea în ultimele săptămîni, iar asta mă motivează.

- Cu el te sfătuieşti cel mai des?
- Da, cu domn' profesor Dănciulescu, el e o legendă vie şi îmi dă mereu cele mai utile sfaturi. Şi cu Matei vorbesc, chiar dacă e şi el tînăr ca şi mine, mă ajută, îmi spune unde a greşit ca eu să nu repet erorile.

- Şi cu CFR, şi cu U Cluj, meci în care ai fost titular, ai avut două oportunităţi bune de a marca, însă ai ratat...
- Da, am o problemă în faţa porţii. Nu mai am emoţii, sînt prea sigur pe mine că voi da gol şi ratez aiurea. Trebuie să mă concentrez mai bine pentru că aici e alt nivel, nu mai e liga secundă, şi sînt obligat să fructific ocaziile pe care le am pentru că nu mă întîlnesc des cu asemenea oportunităţi.

- Cu Pandurii aveţi mulţi indisponibili, ar fi bună şi o remiză?
- Eu cred că acest meci va fi cel mai greu din acest retur. Mergem la victorie pentru că această confruntare poate fi decisivă în vederea participării în cupele europene. Un egal nu prea ne ajută!

"Mă bazez pe calităţile mele pentru a ajunge om de bază la Dinamo. Am viteză şi tehnică, trebuie să mă ajut mai mult de aceste skill-uri pentru a reuşi în fotbalul mare" ( Steliano Filip, mijlocaş Dinamo)

600.000 de euro e cota de piaţă a lui Filip, conform transfermarkt.de, de trei ori mai mare decît vara trecută, cînd a fost adus de la FC Baia Mare

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (5)
buldogul_rosu
buldogul_rosu  •  18 Aprilie 2013, 15:57
Postat de terminatorul2 pe 18 Aprilie 2013, 01:07

Steliano este ”italian” ? : )))

piti talent este ammerican?

buldogul_rosu
buldogul_rosu  •  18 Aprilie 2013, 15:32

steliano este sansa vietii tale sa arati ca esti fotbalist,primul gol este mai greu restul totul vine de la sine...

cobra_z
cobra_z  •  18 Aprilie 2013, 10:06

Steliano, tata...eu daca as fi antrenor te-as baga numai la Dinamo 2...s-a facut prea mult "tam-tam" cu tine, iar daca aveai valoare crede-ma ca nimereai macar poarta...e a nu stiu cata oara cand ratezi, barbiresti mingea sau dai pe langa ea exact cand avem nevoie mai mare de gol...macar din respect pentru ceilalti jucatori, cere-te la echipa a 2-a...sau in urmatorul meci tragi macar o singura data pe poarta, nu neaparat sa marchezi...sau daca simti ca esti imatur si nu te poti concentra, lasa pe altul , nu te baga in fata portii ...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează