FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - OŢELUL, MARŢI, DE LA 20:00, ÎN DIRECT LA DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Steliştii anunţă o petrecere grandioasă după meciul cu Oţelul: "Numere artistice şi spectacol de lumini şi lasere"

Articol de GSP - Publicat duminica, 18 mai 2014 00:00 / Actualizat duminica, 18 mai 2014 12:48

Steliştii sînt pregătiţi de petrecerea care va avea loc pe Arena Naţională. Marţi, după meciul cu Oţelul, din ultima etapă, roş-albaştrii vor sărbători cîştigarea titlului 25.Pe site-ul oficial, gruparea din Ghencea a anunţat ce s-a pregătit pentru jucătorii lui Laurenţiu Reghecampf şi pentru fanii Stelei:

" Spectacol grandios la premierea Campionilor!

FC Steaua Bucuresti anunta ca partida cu Otelul Galati, contand pentru ultima etapa a Ligii 1, va fi urmata de o festivitate grandioasa de premiere a Campionilor Romaniei!

Astfel, din spectacolul oferit suporterilor vor face parte cateva numere artistice, precum si un spectacol de lumini si lasere grandios, demn de o echipa campioana premiata pe cel mai mare stadion din Romania".

Steaua - Oţelul se va juca marţi, de la 20:00, în direct la DigiSport şi liveTEXT pe GSP.ro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
ovidiu1969
ovidiu1969  •  18 Mai 2014, 22:58
Postat de insurgentul. pe 18 Mai 2014, 19:55

Multumim, dar chiar nu ne intereseaza ce spuneti voi!

Lasa-i domne-n pace, le tulburi reconstructia. Si imperiul roman a crezut ca se va reconstrui si uite unde a ajuns...Comentariul tău...

ovidiu1969
ovidiu1969  •  18 Mai 2014, 22:57
Postat de cristid. pe 18 Mai 2014, 19:59

Domnii Pecanha, Vali Morar si D. Radulescu, avem si noi voie acum sa ne bucuram? Suparam pe cineva? Este "ostentativ si provocator"?

S-a vazut clar ca oamenii sunt anti-Steaua. Nimeni n-a acuzat gesturile celor de la Petrolul (mai tineti minte cand a intrat drogatul ala pe teren si l-a lovit pe Galamaz ?). Din cauza unor linge-blide ca astia de la Digi suporterii ajung sa-si dea in cap pe stadioane. Dar nu numai ei sunt de vina. Societatea e bolnava iar ei fac ce fac doar sa provoace scandaluri si sa aiba audienta. Ce sa mai zic, o tara de prosti...Comentariul tău...

ertyuiop
ertyuiop  •  18 Mai 2014, 20:09

Sa vedeti la sfarsitul meciului cand vor incepe stelistii sa petreaca cum o sa-i fugareasca Lienen pe Reghe, Sarghi pe Rapa, Cooper pe Szukala :) , Narcis pe Argaseala, etc .....Doamne ce tara penibila suntem! Felicitari Steaua!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează