FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - ASA 3-1 / STEAUA - BOTOȘANI 2-0

Steliștii au comentat faza controversată de la Astra - ASA » Ce spun despre decizia lui Sebastian Colțescu

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2015 20:16

Valeriu Argăseală, președintele Stelei, a vorbit despre momentul controversat din meciul Astra - ASA 3-1, cînd Junior Morais a fost eliminat inițial de Sebastian Colțescu, dar nu a părăsit terenul. (Detalii)

”Ce ar fi trebuit să facă Sebastian Colţescu ca toată lumea să vadă că nu l-a mai eliminat pe Morais? Ce semn trebuia să facă? Se vede pe imagini cum, după încăierare, aşteaptă să plece de pe teren jucătorii eliminaţi pentru a relua meciul. Din ce înţeleg, prestaţia lui a fost foarte bună la acel meci”, a spus Valeriu Argăseală la DigiSport.

Citește și: Decizie luată de ASA » Ce se întîmplă cu memoriul pentru cîştigarea la "masa verde" a meciului cu Astra

”Sper că suporterii se vor întoarce la stadion. Am rămas impresionat să văd că foarte mulţi fani au rămas la autocar pentru a-i felicita pe jucători. Au avut o reacţie extraordinară şi le-au transmis jucătorilor că rezultatul de la Giurgiu e unul pozitiv”
Valeriu Argăseală despre suporterii Stelei

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
zizu
zizu  •  26 Mai 2015, 10:13

argaseala si duckadam.....***! noroc ca nu mai are vreo 2 perechi de manusi sa le vanda si pe alea....! cum poti spune ca arbitrajul a fost bun? ...sa se uite pe canalele de sport la meciuri si o sa vada ca in orice campionat normal. un arbitru de clasa se da de o parte urmareste tot ce se intampla,apoi imparte cartoane..

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10203839225041363
Vasi Mar  •  26 Mai 2015, 09:23

NEPUTINTA celor de la as ardeiul tg-mures A DETERMINAT ACEL MELEU(GOLUL ASTREI A FOST PERFECT VALABIL-stanc(I)oiu fusese depasit de balon ,jucatorul Astrei ,aflat langa stalpul din stanga portii,neinfluentand faza,MIZAU PE UN PRECEDENT,CAND O ALTA ECHIPA AJUTATA DE ARBITRII(cumfura cluj-LA MECIUL CU"U') a devenit campioana dupa rejucarea meciului.DE CE vassaras nu l-a delegat pe istvan kovacs la acest meci?....SE UMPLUSE PAHARUL FURTISAGURILROR!

10203839225041363
Vasi Mar  •  26 Mai 2015, 09:16
Postat de nicolas.p pe 26 Mai 2015, 02:58

Argaseala ...taci,mergi langa Duckadam...doi lingai fara coloana vertebrala...ai vazut tu de la Bucuresti cum s-a razgandit Coltescu si nu l-a mai eliminat pe Moraes...spui niste imbecilitati mai mari decat tine,daca vi se intampla voua cum reactionai? ASA a pierdut meciul pt ca a jucat slab,punct...ei nu au reclamat faptul ca au pierdut meciul din cauza ramanerii in teren a lui Moraes,s-au legat ca inecatul de un pai,cum ar fi facut oricine ,sperand sa obtina punctele.Asta este tot ,ce tot ne aburesti tu aici cu nu stiu ce semne sa faca arbitrul,bla bla bla...iar Coltescu minte de ingheata apele ca l-a atentionat aditionalul si alte minciunele din astea...isi cauta si el scuza pt ca a dat-o grav in bara cu decizia asta...se vede clar pe imagini cum jucatorul Astrei il loveste pe cel de la ASA,arbitru este la un metru de el ,il vede si ii da rosu...asta a fost.Normal ca nu pot da joc castigat pt ASA,DAR EI AU DREPTAT IN PRIVINTA ELIMINARII...Cand iti convine tie si lui Duckadam arbitru este bun, cand vi se intampla voua ceva, va fura toata lumea.Apropo's, de ce nu ai facut galagie si dupa finala cupei cand ati marcat primul gol din ofsaid? Sau pt voi este voie?Asta asa pentru corectitudine ca tot va lamentati ca sunteti furati.Cand tipa Becali CA ECHIPELE ADVERSE JOACA IMPOTRIVA VOASTRA CU RAUTATE era voie ,acum cand spun altii este tentativa de blat.Cand ati jucat voi "fara rautate"cu Viitorul lui Hagi era voie,acum nu...ESTI UN MARE NESIMTIT.

nicolas tata,moraes nu il loveste pe stanc(i)oiu,il impinge(eventual galben)...dupa ce acelasi" individ il bruscheaza pe Budescu....cat desprelabilul psihic coltescu-nu mai avea ce cauta in arbitraj de la "faza cu balconul"!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează