FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Steliştii au interzis în cazinou! » Piţurcă: "Eu eram cu ochii pe ei, că îi ştiam"

Articol de - Publicat marti, 18 ianuarie 2011 00:00

Escapadele trioului Tănase-Stancu-Matei l-au determinat pe Becali să-i ceară lui MM o anchetă


Gigi va introduce un nou punct în Regulamentul de Ordine Interioară, care le va interzice jucătorilor să pună piciorul în sălile cu jocuri de noroc

Escapadele trioului Tănase-Stancu-Matei l-au determinat pe Becali să-i ceară lui MM o anchetă

Gigi va introduce un nou punct în Regulamentul de Ordine Interioară, care le va interzice jucătorilor să pună piciorul în sălile cu jocuri de noroc


Dezvăluirile făcute de GSP cu privire la viaţa extrasportivă dezordonată a lui Tănase, Stancu şi Cosmin Matei l-au determinat pe Gigi Becali să ia măsuri. Patronul a discutat cu Mihai Stoica şi i-a solicitat să afle exact ce s-a întîmplat pe perioada ieşirilor nocturne pe care cei 3 le-au avut în vacanţa de iarnă şi ce căutau în cazinou chiar în seara zilei în care Steaua s-a reunit.

"MM va face o anchetă şi cînd va reveni din cantonament îmi va spune exact ce s-a întîmplat", a spus Becali, după care a anunţat noua ordine la echipă: "Oricum, începînd de azi, nici un fotbalist care are contract cu Steaua nu are voie să pună piciorul în cazinou. De la o bătaie într-o discotecă mai poţi să-ţi revii şi să joci bine, dar dacă te-a prins viciul jocurilor de noroc în cazinou, eşti pierdut iremediabil".

Becali a povestit din propria experienţă riscul la care se supun jucătorii care aleg să meargă într-o sală cu jocuri de noroc. "Ei nici măcar nu au banii mei, iar eu ieşeam terminat dimineaţa din cazinou şi nu mai eram bun de nimic în acea zi, dar ei, care trebuie să se antreneze, să se odihnească?! Pe scurt, în cazinou e dracu'", a adăugat patronul din Ghencea.


"Eu eram cu ochii pe ei, că îi ştiam ca oameni de cazinou"

Victor Piţurcă dezvăluie că l-a amendat pe Tănase pentru practicarea jocurilor de noroc

- Domnule Piţurcă, dumneavoastră l-aţi adus la Steaua pe Cosmin Matei, vă surprind discuţiile despre el că ar frecventa cazinourile?
- Ştiam că Matei e jucător de cazinou, am vorbit cu el ca între prieteni, ca între jucători şi înţelesese ce înseamnă să joci la Steaua.

- Dar de Stancu şi Tănase ştiaţi?
- Ştiam tot cînd eram la Steaua. Mă luam tot timpul de Stancu şi Tănase că jucau în cazinouri. La 22:30 erau controlaţi, dacă nu erau acasă, stăteau o săptămînă în cantonament. Tănase a luat şi amendă de 2.000 de euro în Austria din cauza cazinourilor.

- E de acuzat Tănase şi pentru ieşirea din clubul din Olteniţa?
- Tănase dacă tot se duce la discotecă şi e aşa şmecher, să se ducă la cea mai tare din Bucureşti, nu la Olteniţa. Lăsaţi-mă cu sărăcismele astea de discoteci. Cel mai important e cum îi creşti pe tineri.

Şi Giovanni ia atitudine
Chiar dacă Victor Becali le-a luat apărarea celor 3 şi a spus că "nu s-a întîmplat nimic nelalocul lui dacă au jucat poker 3 ore într-o după-amiază", Ioan Becali a fost de o cu totul altă părere: "O să am o întîlnire cu cei trei şi, ca un cunoscător al acestui fenomen, o să le explic anumite lucruri. Pokerul şi cazinoul sînt nişte lucruri extrem de periculoase pentru fotbalişti".

Cea mai mare amendă
În actualul regulament intern al Stelei, nu e prevăzută nici o faptă pentru care fotbaliştii să rişte o amendă mai mare de 10.000 de euro. Becali vrea însă ca jucătorii care vor fi suprinşi în cazinou să fie penalizaţi cu 25 la sută din contract, amenda maximă posibilă.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
diss
diss  •  18 Ianuarie 2011, 03:43

Oameni buni auziti si va cruciti, de la Piti zicere: " am vorbit cu Matei ca intre prieteni, ca intre jucatori si credeam ca el a inteles"! Deci antrenorul echipei si cel care a insistat sa fie adus la echipa jucatorul, ajunge sa se calce pe bombeuri prin cazinouri cu jucatorii si el ce face? Ii roaga frumos sa inceteze! Si nu s-a terminat , ca vine Giovani si le explica el niste lucruri! Steaua lui Gigi, Dodel-Tontanel,Piti/cazinouri, nu e Steaua noastra!Aferim!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează